Skocz do zawartości
surfer77

Cześć wszystkim - w końcu się oddzieliłem ;-)

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, witajcie,

Jestem nowym-starym forumowiczem - rozdzieliliśmy się z Surfinią, na którym to nicku widnieliśmy jako Para Cuckold. Z racji tego, że żona aktywnie korzysta z forum, znacznie więcej odemnie, i pewnie w Waszej świadomości, głównie kojarzy się Ona jako Ona, a nie ja, postanowiliśmy się rozdzielić. Dla wygody i dla przejrzystości, tak będzie lepiej i dla nas i dla Was.

Surfnia występuje teraz na forum tylko i wyłącznie sama, preferencje Hot Wife.

Ja natomiast pod nickiem surfer77.

Witam serdecznie wszystkich, i tych których miałem przyjemność poznać, i tych z którymi jeszcze kontaktu nie miałem.

Pozdrawiam,

surfer77

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

surfer77

Witaj :)

Pamiętaj by samodzielnie postarać się o:

- Opinie ASWU na Twoim koncie, których transferować nie można

- Pozapraszaj do znajomych-  swoich znajomych oczywiście.

Preferuję ustawienie, które uniemożliwi bezkarne dodawanie Cię do znajomych, i będzie można tego dokonać wyłącznie za wnioskiem potwierdzającym (akceptacją) z Twojej strony. Domyślnie - wyłączone.

Czy włączyć Ci to ustawienie?

Witaj jako osobny byt, polecać Forum Ci na szczęście nie trzeba :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z racji tego, że żona aktywnie korzysta z forum, znacznie mniej odemnie

Eeeeeee, chyba znacznie więcej, co? ;)

Witaj oficjalnie i z honorami! :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj :)

Pamiętaj by samodzielnie postarać się o:

- Opinie ASWU na Twoim koncie, których transferować nie można

- Pozapraszaj do znajomych-  swoich znajomych oczywiście.

Preferuję ustawienie, które uniemożliwi bezkarne dodawanie Cię do znajomych, i będzie można tego dokonać wyłącznie za wnioskiem potwierdzającym (akceptacją) z Twojej strony. Domyślnie - wyłączone.

Czy włączyć Ci to ustawienie?

Witaj jako osobny byt, polecać Forum Ci na szczęście nie trzeba :)

Dziękuję, nie będę Cię fatygować, wiem jak to włączyć. Dzięki za radę.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Eeeeeee, chyba znacznie więcej, co? ;)

Witaj oficjalnie i z honorami! :D

Dzięki, już poprawiłem, późno i procesor już mi zwolnił ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No witaj witaj..Rozgosc sie w na naszych salonach baw sie dobrze ,No i juz ci chlopie wspolczuje ,ale cie Surfinia wyrolowala przyjedzie sobie na zlot sama (juz my sie nia zajmniemy) a ty musialbys teraz zaplacic 150 zl....Ps mogles zmiane konta zrobic po zlocie :) 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nazar! :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No witaj witaj..Rozgosc sie w na naszych salonach baw sie dobrze ,No i juz ci chlopie wspolczuje ,ale cie Surfinia wyrolowala przyjedzie sobie na zlot sama (juz my sie nia zajmniemy) a ty musialbys teraz zaplacic 150 zl....Ps mogles zmiane konta zrobic po zlocie  

hahahaha jak to się mówi: Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie   :) :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hahahaha jak to się mówi: Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie   :) :)

A tak was namawialem na odzielne konta...:)Oj Surfer sie pospieszyles :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...