Skocz do zawartości
femmefatale

kryształek do kryształka aż szczęśliwa będzie sz(parka)...czyli krystalizacja wizji

Rekomendowane odpowiedzi

od pierwszych moich słów na forum dużo czasu upłynęło i dużo się zmieniło

krystalizuje się to co kiedyś było bardzo płynne i bezładnie chaotycznie przelewało się nie mogąc przybrać konkretnej postaci...

to będzie wątek gdzie będę wrzucać te swoje kryształki :)

kryształek pierwszy (choć tak naprawdę nie pierwszy inne już porozsypywane trochę po forum, ale ja bałaganiara jestem więc zbierać nie będę

:P)

zdałam sobie sprawę z tego jak istotny jest rodzaj "uznania" ew. mojego kochanka w oczach mojego męża...

wiem że ktoś kogo on choć minimalnym gestem potraktuje jako gorszego, od siebie sprawia że ja tracę w ogóle zainteresowanie...

dlatego bardzo istotnym elementem gry jest niestety mężczyzna który "polubi" się z moim mężem

już pomijam moja bardzo zboczeńską fantazję o tym że mężowi każę dokończyć po mnie akt (czyli zrobić kochankowi dobrze po tym jak ja zadowolona opuszczę jego penisa)oczywiście ABSOLUTNIE NIE JEST NIEZBĘDNA MI DO SZCZĘŚCIA ;)

na początku (te 2 lata temu) dziwiłam się, że ktoś pisze nie tylko do mnie ale i do mojego męża...to był błąd!

• Lubię 14

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Femme, już mnie wystraszyłaś, że o inne kryształki chodzi (ten badziewiarski syf, który ostatnio tak popularny).

Ufffff... ulżyło mi... :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet nie wiedziałam że są jakieś wynalazki kryształowe

A na co to i co to ?

Ja jestem miłośniczką przenośni i porównań jeno ;) ....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

unas niestety zazwyczaj pisza i spotykaja sie z para ale Ja czyli On  jest z boku praktycznie niezauwazany

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masz na myśli amfe?

Oj to kompletnie nie moje klimaty

Zreszta z moim nadmiarem energii to bym chyba eksplodowała po takim turbodoładowaniu :))))

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Femme, zaczelas super temat  :dobre:

Ja wypowiem sie tutaj jako osoba patrzaca na taka sytuacje z obu stron , czyli po pierwsze nie wyobrazam sobie aby kochanek mojej zony nie byl moim kumplem , to jest dla mnie, dla nas podstawa aby wszystkie wtajemniczone osoby w ten uklad czuly sie komfortowo w swojej obecnosci  :dobre:

Z innej perspektywy nie wyobrazam sobie, ze ja zapoznaje sie z Hot Wife i nie mam dobrego kontaktu z jej partnerem, nie czul bym sie dobrze w takim ukladzie 

Dla mnie to jest oczywiste ze Hotka ma czuc sie swobodnie w moim towarzystwie , ale jej partner ma czuc tak samo pelen luz w mojej obecnosci  :D

Jak bedzie jakas napieta sytuacja to bedzie dupa ze spotkania i nikt nie bedzie tego wspominal dobrze  :hujowe:

To tak na poczatek w tym temacie  :klaszcze:

Pozdrowionka 

;)

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z femmefatale :). Nie wyobrażam sobie, żeby ktos nowo poznany wywyższał sie przy mężu Hotki. Wszyscy musza sie czuc komfortowo i brac ze spotkania co najlepsze, czuc sie swobodnie i bez zabawy czyimś kosztem, żeby reszcie było miło :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z femmefatale . Nie wyobrażam sobie, żeby ktos nowo poznany wywyższał sie przy mężu Hotki. Wszyscy musza sie czuc komfortowo i brac ze spotkania co najlepsze, czuc sie swobodnie i bez zabawy czyimś kosztem, żeby reszcie było miło

zgadzam sie, bardzo zdrowe podejscie - nic dodac, nic ujac :D  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...