Skocz do zawartości
Diabliczka

Poprawa smaku nasienia

Rekomendowane odpowiedzi

Bo jak dla mnie smaku poprawić się nie da, każdy jest ohydny, jeden bardziej drugi mniej, ale jednak przekonać się nie mogę..

Jakbym się słyszała 25 lat temu :lach:

Chociaż właściwie... to mnie zapach nie odpowiadał. Oj, baaaardzo nie odpowiadał.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam, a jak ja nie lubię słodyczy? To może jednak torebka chilli dziennie, tak przez tydzień? :D

Warto spróbować :D Jak tylko przeprowadzisz taki eksperyment to podziel się wynikami :D Może bardziej.... wytrawny/pikantny smak też będzie fajny ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może tak być, ale do tego całego ananasa trzeba zdrowo się odżywiać i zdecydowanie nie palić papierosów, wtedy może jest inaczej..

O to to! Ile by facet nie wlał w siebie soku z ananasa to jeśli pali to jego sperma będzie obrzydliwa. Sam sobie szkodzi. I w dwójnasób. 
  • Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chociaż właściwie... to mnie zapach nie odpowiadał. Oj, baaaardzo nie odpowiadał.

Jeśli bardzo znaczy mam odruch wymiotny to mi też baaardzo.

To również , bo  to chodzi o całokształt, i smak i zapach też. Ale to znaczy, że to mija? Czy przed każdym sexem wrzucasz gościa do wanny i pilnujesz żeby się wyszorował, a jak trzeba to poprawiasz gąbką która jest jak papier ścierny :P  :P

O to to! Ile by facet nie wlał w siebie soku z ananasa to jeśli pali to jego sperma będzie obrzydliwa. Sam sobie szkodzi. I w dwójnasób.

Prawda!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to jeśli pali to jego sperma będzie obrzydliwa. Sam sobie szkodzi. I w dwójnasób. 

....nie palę, nie palę, nigdy nie paliłem   :klaszcze:  :klaszcze:

soku z ananasa, jednak nie cierpię, wolę to chilli, a może wytrawne wino będzie oki ?? Jestem gotów butelkę wieczorem przez  7 dni ;)

Czy przed każdym sexem wrzucasz gościa do wanny i pilnujesz żeby się wyszorował,

..a nie lepiej szukać takiego co sam wskakuje do wanny, przed spotkaniem ???? 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

.a nie lepiej szukać takiego co sam wskakuje do wanny, przed spotkaniem ????

Zbyszku, a czy ty uważasz, że nie wskakują?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zbyszku, a czy ty uważasz, że nie wskakują?

...powiem Ci Myszko, że niestety nie mam w tym temacie doświadczeń, tzn z facetami ;) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...powiem Ci Myszko, że niestety nie mam w tym temacie doświadczeń, tzn z facetami ;)

więc uważaj czasem nawet we dwoje się wpada do wanny przed, 

higiena osobista jest bardzo ważna i zazwyczaj większość o to dba, ale o ile zapachu można się pozbyć i naoliwić różnymi fajnymi specyfikami, to jednak umycie fiuta przed smaku spermy nie poprawia :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może tak być, ale do tego całego ananasa trzeba zdrowo się odżywiać i zdecydowanie nie palić papierosów, wtedy może jest inaczej..

Kurcze gdyby sperma była hm.. np malinowa, qlbo gdyby te tabletki zmieniały smak spermy na taki jaki sobie życzysz danego wieczora .. zostałabym zawodową pijaczką spermy i to wszystko bez kalorii :P :P

dobra odleciałam z tymi malinami :P

Myszka odleciałaś, fakt, ale nie z malinami, tylko kaloriami - sperma to bardzo kaloryczna przekąska ;)
  • Lubię 2
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to jednak umycie fiuta przed smaku spermy nie poprawia

....no to pozostają przyprawy ;) 

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...