Skocz do zawartości
Diabliczka

Poprawa smaku nasienia

Rekomendowane odpowiedzi

Ja się nie nabijam, też czasami wodę z cytryną i miodem popijam :D

Dla zdrowotności... Bądź zdrów Nazarze :) Wody pić nie będziem kiedy zasiądziemy przy barze :lach:

No i widzisz drogi kolego w przenośni i dosłownie ja tylko wodę pije,nawet i przy barze...
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i widzisz drogi kolego w przenośni i dosłownie ja tylko wodę pije,nawet i przy barze...

Toż to żaden problem :) wszak nie ważne co i gdzie ważne z Kim :) zatem napijemy się wody, oczywiście dla utrzymania urody :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 13.06.2017 o 23:12, Pielewin pisze:

Coś o tym wiem, bo głównie to ja jestem jej konsumentem. Najcześciej zlizuje ją z Diabliczki. W zależności od tego gdzie skończę: a to z pośladków, a to z cipki czy buźki. Taki Diabliczkowy fetysz. Diabliczka też ją spija ale zdecydowanie rzadziej. Czasmi po oralu soczysty buziak i transfer z Jej ust do moich. Rożnie bywa. Pamiętam swój smak z przed terapii sokowej... zjełczały olej... bleee

Czyli ananasową dietę stosujesz bardziej dla siebie. I git.

Nie rozumiem po co te rozkminy czy ktoś dla kogoś się poświęca i czy to ma sens. Poświęcenie zawsze ma sens, gdy osobę poświęcającą się i odbiorcę owego poświęcenia to podnieca. Oczywiście nie mam tu na myśli patologii.

W moim popapranym umyśle, gdybym miała świra na punkcie obciągania i połykania spermy, miło by mi było, gdyby on specjalnie dla mnie stosował jakąś dietę. Ale takich ciągot nie mam.

W dniu 6.06.2017 o 12:38, Diabliczka pisze:

Kochani co Wy na to

http://brolife.pl/

Spotkałam się z podobnym suplementem diety... a może z tym?.. Hymmm ...niestety nie pamiętam jego nazwy. Homoseksualni koledzy bardzo go polecali. Jeśli uda mi się do nich dotrzeć, to potwierdzę nazwę.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, napisano:

Poprawa poprawa, a czy jest coś na zwiększenie ilości spermy ?

Tak... kochanek dla żony:) 

Nie wiem gdzie to czytałem (ale to chyba nie było na National Geographic) xD

Ponoć jest coś w naszych głowach że jak samiec widzi rywala który krąży przy jego samicy to automatycznie jądra produkują więcej nasienia by zwiększyć szansę zapłodnienia;) 

Nie wiem ile w tym prawdy ale hej... jesteśmy tylko ssakami. A i jak zacząłem wraz Ann przygodę w ZK i pojawiały się pikantne wiadomości to przez cały dzień chodziłem nabity. A jak spuszczałem z "krzyża" to w ilościach nadprogramowych i musiałem przeżucić się z chusteczek na ręczniki papierowe xDxDxD Kris

• Lubię 3
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, napisano:

Ponoć jest coś w naszych głowach że jak samiec widzi rywala który krąży przy jego samicy to automatycznie jądra produkują więcej nasienia by zwiększyć szansę zapłodnienia;) 

Chyba też to oglądałem ten program ale dałbym sobie coś obciąć (nic znaczącego oczywiście), że nie chodziło o ilość sumaryczną a o wyspecjalizowanie plemników i zawartość tychże w objętości ejakulatu.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś pewna dziewczyna po połknięciu powiedziała do mnie:   "... ty chyba nie palisz co?..." i od tamtej pory wiem czego nie używać żeby nie pogorszyć smaku ;)))). Swoją drogą degustatorką musiała być ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się, że smak to kwestia jakiejś „kompatybilności” i chemii miedzy kochankami, choc sok ananasowy i niepalenie napewno nie zaszkodzą

Degustatorka, M

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...