Skocz do zawartości
Diabliczka

Poprawa smaku nasienia

Rekomendowane odpowiedzi

Z własnego doświadczenia powiem, że działają. W przypadku faceta wystarczy tydzień na soku ananasowym (ok. litr dziennie) lub ananas z puszki. Do tego odstawienie pikantnych dań i jak najmniej kofeiny. Sperma ma wtedy naprawdę słodki smak

Jak dla mnie to bezsens.... litr soku ananasowego dziennie - niemożliwe! Nie pikantnie i bez kofeiny.... i jeszcze bez fajek najlepiej. Cóż zatem  z tego, ze miałbym najsłodszą sperme świata kiedy byłbym na takiej wkurwie  że i tak by nikt nie skosztował bo bez kija nie podchodź. 

A tak w temacie, na jakimś discovery czy innym programie oglądałem kiedyś program o właśnie wpływie diety na smak nasienia. wyniki nie dawały jednoznacznych odpowiedzi tzn nie wszystkie kobiety zdołały zauważyć różnice. Zatem chyba pozostaje podejście jak do owoców morza jeśli komuś nie smakują to po co maskować smak przesadną ilością przypraw czy czosnku, lepiej po prostu sobie odpuścić i nie jeść. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie to bezsens.... litr soku ananasowego dziennie - niemożliwe! Nie pikantnie i bez kofeiny.... i jeszcze bez fajek najlepiej. Cóż zatem z tego, ze miałbym najsłodszą sperme świata kiedy byłbym na takiej wkurwie że i tak by nikt nie skosztował bo bez kija nie podchodź.

Kiki, uwierz mi da się pić litr soku dziennie, niektórzy po prostu lubią. Nie mówię o permamentnym odstawieniu pikantnych potraw i kawy! Wystarczy kilka dni przed. Przecież nie składujesz spermy miesiącami :P Chodzi po prostu aby nie pić 5 kaw dziennie i obżerać się chilli ;)

Niedawno Kochanek z różnych powodów musiał odstawić ananasa. Jest palaczem, tego nie ogranicza. Pomimo ogólnie zdrowszej diety jego sperma miała gorzki i metaliczny smak. Ananas wrócił do diety i znowu jest smacznie ;) Więc jak dla mnie to działa. Proponuję spróbować a potem dopiero krytykować metody ;)

Z drugiej strony czy to tak wielkie poświęcenie żeby Kobiecie było przyjemniej? ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ze mozna pic mniej niz 5 kaw dziennie?;) musialby mi sie konczyc dzien o 9 rano... a jakie sa przeciwskazania do ananasa ze Twoj Kochanek go odstawil?

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mozna sprobowac pić naczczo szklanke wody z cytryna i miode...Dziala odparniajaco na organizm jaki na poprawe nasienia....
Ps oj nie pytajcie skad wiem.....Wiem bo gdzies czytalem...Ja np pije tak co rano :)

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

... a jakie sa przeciwskazania do ananasa ze Twoj Kochanek go odstawil?

Przeciwwskazań nie ma żadnych, po prostu przeszedł na dietę na której sok odpadał w takich ilościach ;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nazar mówią, że smak zależy od kubka.

Nie no ja na was chlopaki zawsze moge liczyc..Kto jak kto ale wy to zawsze szpile potraficie wbić spokojnemu czlowiekowi...A pozniej sie sobie dziwie ze zniżam sie do waszego poziomu i tym samym sie odwdzieczam...:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ze mozna pic mniej niz 5 kaw dziennie?;) musialby mi sie konczyc dzien o 9 rano... a jakie sa przeciwskazania do ananasa ze Twoj Kochanek go odstawil?

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Żadne.:) Musiałem ograniczyć spożycie fruktozy żeby zbić parę kilo. Teraz mogę spokojnie znowu wkomponować sok do zbilansowanej diety.

Ananas rewelacyjnie poprawia smak spermy. Coś o tym wiem, bo głównie to ja jestem jej konsumentem. Najcześciej zlizuje ją z Diabliczki. W zależności od tego gdzie skończę: a to z pośladków, a to z cipki czy buźki. Taki Diabliczkowy fetysz. Diabliczka też ją spija ale zdecydowanie rzadziej. Czasmi po oralu soczysty buziak i transfer z Jej ust do moich. Rożnie bywa. Pamiętam swój smak z przed terapii sokowej... zjełczały olej... bleee

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak wode z cytryna i miodem pije....Wiedzialem ze i tak zaczniecie sie nabijac i tak...

Ja się nie nabijam, też czasami wodę z cytryną i miodem popijam :D

Dla zdrowotności... Bądź zdrów Nazarze :) Wody pić nie będziem kiedy zasiądziemy przy barze :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuję spróbować a potem dopiero krytykować metody

Diabliczko ja nie krytykuje metod, jedynie zauważam iż w moim przypadku mogłyby być trudne do zniesienia. Kawa jest mi medium napędowym, próbowałem ograniczać niestety skutki dla otoczenia były katastrofalne. Pikantne jedzenie lubię ot tak zwyczajnie, za to nie lubię jak muszę. ograniczać czy rezygnować z tego co lubię. No i papierosy.... cóż nałogowiec jestem.

Skuteczność metod nie jest też warunkiem wystarczającym do stosowania... Powiem tak, aby definitywnie pozbyć się grzybicy stóp wystarczy amputować nogę (kurde co ja tak z tą amputacją), metoda skuteczna, już nigdy stopa nie będzie zainfekowana... ale chyba jednak skuteczność metody przegrywa z niepraktycznością.

Z drugiej strony czy to tak wielkie poświęcenie żeby Kobiecie było przyjemniej?

Żadne poświęcenie nie jest zbyt wielkie by sprawić kobiecie przyjemność. Jednak poświęcanie się wbrew sobie, czyniące więcej szkód.... czy tego chce kobieta? Ja po prostu zgadzam się  z może?, że przy krótkotrwałości, doraźności zabiegu jest to raczej mało efektywne i nielogiczne. Kontrowersyjna  jest też, dla mnie, kwestia przyjemności. Zwłaszcza aspekt dla kogo ma być przyjemnie... piszesz, że dla kobiety. Jeśli owa Pani nie doceniała walorów smakowych i zapachowych spermy to poprawa jej smaku nie jest sprawianiem jej przyjemności a niwelowaniem dyskomfortu jaki odczuwała. Przyjemność to sprawia sobie facet, który koniecznie chce serwować swojej partnerce spermę jakby to była jedyna dostępna opcja.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W zasadzie nie chce mi się już nawet tego komentować....

Cieszę się tylko, że Twoje podejście nie jest moim problemem.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...