Skocz do zawartości
Diabliczka

Poprawa smaku nasienia

Rekomendowane odpowiedzi

sperma to bardzo kaloryczna przekąska ;)

naprawdę? a wydawało mi się, że to takie light, ale podobno jak light to szkodzi jeszcze bardziej :P

dziękuję za informację :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

naprawdę? a wydawało mi się, że to takie light, ale podobno jak light to szkodzi jeszcze bardziej :P

dziękuję za informację :P

Light to tylko tyle że bez cukru :D ale może być bio, eko, green i inne "pełnowartościowe" produkty ;)

• Lubię 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zapach uwielbiam, smaki fakt bywają różne... he he mi szkoda połykać jak mogę cały dzień nią usmarowana chodzić... wolę jako balsam niż suplement :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to znaczy, że to mija?

Mnie minęło. Rzekłabym, że w drugą skrajność poszło. ;)

Czy przed każdym sexem wrzucasz gościa do wanny i pilnujesz żeby się wyszorował, a jak trzeba to poprawiasz gąbką która jest jak papier ścierny :P :P

A to poprawia smak spermy? Hmmmm... no nie wiedziałam. :P

A w ogóle to lubię naturalny zapach zadbanego, higienicznego penisa. Wcale nie musi wskakiwać do wanny na 5 sekund przed seksem oralnym ("nie mylić z przeglądem tygodnia"!). :P

sperma to bardzo kaloryczna przekąska ;)

Bardzo, jakby się ją kubkami piło (mmmmmm, aż się rozmarzyłam :redevil: ). ;)

• Lubię 7
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wolę jako balsam niż suplement :D

Jakby nie zdrowotne obawy i ofc. odpowiednia ilość "dawców" - mogłabym się kąpać. :P

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to poprawia smak spermy? Hmmmm... no nie wiedziałam. :P

no niee, nie poprawia, ale łudzę się, że za każdym razem będzie inaczej :P

taki chwilowy komfort psychiczny, który mija jak ląduje białe w buzi hahahaha

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sok działa na pewno. Ale oglądałem niedawno program i mówili że supermarket wytwarza się podczas podniesienia czy też stosunki coś w tym jest bo zauważyłem że im większe podniecenie tym większa ilosc i wystarczy pić go parę godzin przed u mnie się sprawdza. Ale tak jak mówicie całość odżywianie ma wpływ na smak

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zapach uwielbiam, smaki fakt bywają różne... he he mi szkoda połykać jak mogę cały dzień nią usmarowana chodzić... wolę jako balsam niż suplement :D

Iko Ty moja Bogini! :*:D muszę to pokazać żonie, aby widziała co pisze prawdziwa kobieta ;-) 

choć z drugiej strony będę miał przej... :P heheh

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale oglądałem niedawno program i mówili że supermarket wytwarza się podczas podniesienia czy też stosunki coś w tym jest bo zauważyłem że im większe podniecenie tym większa ilosc i wystarczy pić go parę godzin przed u mnie się sprawdza.

Maro, próbuję się domyślać co miałeś na myśli, ale... przetłumaczysz z polskiego na nasze? ;)

Ach, te słowniki... ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, dlaczego chcecie POPRAWIAĆ smak spermy? Nie jest to wyszukane danie w restauracji *****. Ma smak, jaki ma. Nawet, jeśli ktoś wpompuje w siebie jednorazowo litr soku ananasowego, to i tak nie zmieni na zawsze smaku siebie samego.

Nie rozumiem idei przewodniej tego wątku.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...