Skocz do zawartości
Diabliczka

Poprawa smaku nasienia

Rekomendowane odpowiedzi

Kochani co Wy na to

http://brolife.pl/

Genialne! znaczy geniuszem jest ten kto sobie takie tabletki wymyslil.  Zapewne nie dziala za cholere, ale ciekaw jestem kto sie odwazy zlozyc reklamacje! No i jak ona mialaby wygladac :-) prosze sprobowac, no wcale nie smakuje jak mi Pan/Pani obiecywala!

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i jak ona mialaby wygladac :-)

.....no jak normalnie, nie połykać  ;)

skoro kobieta może stać milcząca w kolejce do banku spermy, jak w tym starym dowcipie ;) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, znam naturalne sposoby i korzystamy z nich ;) po prostu byłam ciekawa co powiecie na temat takich suplementów ;) zresztą, nie każdy lubi ananasy ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, znam naturalne sposoby i korzystamy z nich ;) po prostu byłam ciekawa co powiecie na temat takich suplementów ;) zresztą, nie każdy lubi ananasy ;)

A czy te naturalne sposoby działają? a jeśli działają to po jakim czasie stosowania?

Bo jak dla mnie smaku poprawić się nie da, każdy jest ohydny, jeden bardziej drugi mniej, ale jednak przekonać się nie mogę..

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z własnego doświadczenia powiem, że działają. W przypadku faceta wystarczy tydzień na soku ananasowym (ok. litr dziennie) lub ananas z puszki. Do tego odstawienie pikantnych dań i jak najmniej kofeiny. Sperma ma wtedy naprawdę słodki smak ;)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z własnego doświadczenia powiem, że działają. W przypadku faceta wystarczy tydzień na soku ananasowym (ok. litr dziennie) lub ananas z puszki. Do tego odstawienie pikantnych dań i jak najmniej kofeiny. Sperma ma wtedy naprawdę słodki smak ;)

Może tak być, ale do tego całego ananasa trzeba zdrowo się odżywiać i zdecydowanie nie palić papierosów, wtedy może jest inaczej..

Kurcze gdyby sperma była hm.. np malinowa, qlbo gdyby te tabletki zmieniały smak spermy na taki jaki sobie życzysz danego wieczora .. zostałabym zawodową pijaczką spermy i to wszystko bez kalorii :P :P

dobra odleciałam z tymi malinami :P

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myszko, o moim Kochanku można wiele powiedzieć ale na pewno nie to, że się zdrowo odżywia, pali też papierosy :P Mimo tego przy litrze soku ananasowego dziennie (na tydzień przed spotkaniem) jego sperma jest słodziutka ;) Spróbujcie a nie pożałujecie :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam, a jak ja nie lubię słodyczy? To może jednak torebka chilli dziennie, tak przez tydzień? :D

• Lubię 6
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...