Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Podjęcie wyzwania :)

Rekomendowane odpowiedzi

oczekuję zniecierpliwiony :)

podajcie  link do takich wyzwań proszę

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

http://thehotwifechallenge.tumblr.com/ 

link do wyzwań :)

Niestety ze względu na pracę i sesję nie udało się zmieścić w wyznaczonym terminie dlatego przedłużyłem go o tydzien i ostatnim dniem jest niedziela.... ale Ania już się zdążyła umówić na jutro wieczorkiem na naszą działkę do domku:)

Utsaliliśmy tylko lodzika i minetkę, ale wczoraj się spytałem czy chciałaby , żeby w Nia wszedł...Ania odpowiedziała, że to zależy tylko ode mnie.... że ustalamy jasne zasady i się ich będzie trzymać....w końcu się przełamałem i pozwoliłem...więc zobaczymy jak jutro będzie....w następnych razach chcemy już trójkącik( od tego chcieliśmy zacząć a popatrzcie jak się wszystko pozmieniało :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak idzie realizacja wyzwań? :)

start  się po 15 jak będziemy na wakacjach

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i stało się.... moja 24 letnia żonka poszła z kolegą na całość na działce.....baaardzo szczegółowo opiszę to jutro ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moja wybrała takie 87 i 10

ale odważnie.... jestem w szoku :D 

87 trudne do zrealizowania :D;p

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale odważnie.... jestem w szoku :D 

87 trudne do zrealizowania :D;p

trudne nie  trudne zobaczę jak jej pójdzie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...