Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Jak zacząć

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Mamy oboje 39 lat. Żonę kręcą układy 2m + 1K. Ja chcę zacząć od znalezienia drugiego małżeństwa i zobaczenia jak nam pójdzie. Wim że znalezienie odpowiedniego, pasującego małżeństwa może nie być łatwe. Ale bardziej mnie martwi jak to potem rozegrać. Gdzie zorganizować spotkanie 4 osób? Hotel? Możecie dać dobre rady jak nie zepsuć tego pierwszego razu kiedy zapewne będziemy bardzo spięci. 

Jak po takich zabawach będzie OK to zakładam że będziemy szukali drugiego faceta do trójkąta. I tu też pytanie. Hotel? Wiadomo że na takim spotkaniu podniecenie będzie duże wiec zapewne szybko skończymy. Co wtedy. Odpocząć i bawić się dalej czy zakończyć spotkanie. 

Dajcie rady dla początkujących :-)

Dzięki.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

proponuję odrobinę wysiłku i poczytanie na forum, chociażby  historii prawdziwych

a i innych tematów związanych z dylematami też nie brakuje

nie wiem... czy faktycznie nie wiecie jak zacząć? czy na leniucha idziecie po receptę? czy ów temat jest po prostu ogłoszeniem?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej chcieliśmy pogadać. Chyba po to jest to forum :-)

Ale jak są pary z poznania to zapraszam do kontaktu.

A co do reszty to faktycznie brakuje nam doświadczenia i dlatego pytamy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to po pierwsze - czytacie i wypowiadacie się w dyskusjach

czytacie - jak ktoś Wam się podoba - zaczepiacie pisząc pw

piszecie - jak Wy się spodobacie - zostaniecie zaczepieni

oczywiście, można dać i ogłoszenie w stosownym miejscu

jest jeszcze zlot - tam można poznać realnych ludzi, możecie się zapisać - nie pamiętam do kiedy można się zgłaszać 

a technikalia - co i jak się spotkać.. to można wyczytać w historiach prawdziwych ... hotel... chyba najczęściej to jest hotel :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hotel chyba "najbezpieczniejszy"jest komfort, spokoj....nasze doswiadczenia hotelowe (choc tylko samotne) sa bardzo dobre ☺ zawsze po powrocie do domu jest pelne zadowolenie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...