Skocz do zawartości
Blord

Preferencje komunikacyjne ...

Rekomendowane odpowiedzi

Mamy kilka podstawowych opcji:

1 - streszczenie przez hotke rogaczowi przebiegu spotkania

2 - rozmowa przez telefon z rogaczem w czasie intymnych zabaw w kochankiem

3 - zdjęcia ze spotkania

4 - transmisja audio video ze spotkania (np skype)

5 - podglądanie (podsłuchiwanie) przez rogacza

Oczywiście jest jeszcze opcja kiedy rogacz bierze udział w spotkaniu, ale wtedy to wychodzi poza preferencje komunikacyjne bo staje się interakcją.  

Zastanawia mnie Panowie rogacze i Panie hotki w jakiej formie najbardziej lubicie przekazywać informacje o odbytym spotkaniu z byczkiem?

(jeśli podobny temat juz byl prosze o informacje, nie moge znaleśc)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie opcja mialem przyjemnosc doswiadyczyc 1 3 i 5 opcji i Ciezko bylo by wybrać ulubiona 2 i 3 do zrealizowania :P Ale wszystko zależy od spodnosci. Chociaz spotkania sam na sam bez zadnej dokumentacji(zdjecia filmy) dla mnie sobie nie wyobrazam

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy temat, więc ja mam za sobą numer jeden  :D, nie miałbym nic przeciwko realizowaniu punkt po punkcie - tak po kolei. Byłby ze mnie Happyhusband, ale nick zajęty  :zabawne:, swoją drogą gratuluję przedmówcy. 

Blord, a Ty masz któryś punkt za sobą, czy tak czysto teoretycznie zapytujesz?

PS. interakcja byłaby zwieńczeniem opisanych 5 punktów - wchodzę w to  :mrgreen:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Mam za soba 1 i 5 ale jako rogacz nie ogier, teraz sie przebranżawiam ostatnio ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...