Skocz do zawartości
Cmantis

Wypadek, uczuciowy drugi krag!

Rekomendowane odpowiedzi

Sem, kurde mocny jest ten Twoj wpis i dla mnie jest szczegolnie wazne to podejscie kochankowe - bo hotka jednak nie zostane :-) 

Dla mnie to jest zasada podstawowa a "przeżyłem" układów już kilka w tym jeden bardzo długi. Jeżeli nie czuję się akceptowany przez Rogacza, wycofuję się, choćbym i był akceptowany przez HW. Właśnie po to, by uniknąć kolizji. To takie lekcje z przeszłości kiedy to były mocne, głośne tąpnięcia pierdolnięcia. Poza tym, jestem zbyt dumny na to aby być mięsem armatnim. Zbyt dumny, bo uważam się za faceta z pasją który coś jednak ma do powiedzenia.

W zasadzie nic dodac nic ujac - mode podkreslic - ze bardzo mi sie podoba ta czesc z duma :-) Dobre podejscie, naprawde bardzo dobre. Tym bardziej, ze praktyka podparte.

Pytałeś jak sobie z tym "radzić" że jest się używanym przez HW. Ale to chyba jest bardzo przyjemne, prawda?

No pewnie ze przyjemne, tak chyba to tez okreslilem byc uzywanym uzywajac sobie :-)

Wspólne przeżywanie wielu płaszczyzn z nagłymi niespodziankami w stylu, o! Dzisiaj będzie sex. Zajebiście, nie spodziewałem się, bo miał być tylko grill albo mieliśmy się tylko opalać nad Wisłą.

To jest chyba to czego czlowiek taki jak ja szuka najbardziej - to esencja - nie tyle mechaniczny sex / fizjologiczny sex, co cieszenie sie kobieta, cieszenie sie rozmowa, cieszenie sie patrzeniem, cieszenie sie podziwianiem kazdego milimetra tej fantastycznej istoty w ubraniu, z mniejsza iloscia ubrania, z odrobina ubrania, bez ubrania, mokrego ciala, suchego ciala, odczuciem ciepla, oddechu, szeptu, krzyku, dotuku, glaskania, drapania, ale tez dyskuji, ogladania gwiazd, rozmow o czym tam sie chce, czy chocby wspolnej wycieczki do Centrum Kopernik (wpadlo mi do glowy bo o grillu przy Wisle piszesz a to tez kolo Wisly) albo i na plaze (choc to u mnie to juz ostatecznosc raczej .... he he he)

Z Kochaniem droga Koleżanko, trzeba bardzo uważać. Nawet jeśli Ci się zdarzy, to i tak nie odróżnisz dzikiej fascynaci i zadurzenia od uczuć wyższych, ponieważ na samym początku nie da się ich od siebie odróżnić. Milczenie nie jest kłamstwem. Dlatego lepiej w tych kwestiach jest milczeć.

No coz, to musze sobie przemyslec, bo chyba nie do konca na pierwszy rzut oka wiem o co chodzi - W jakim sensie milczec? Przed samym soba? czy chodzi o to zeby nie pokazywac uczuc?  

który co oczywiste- po pewnym czasie się nudzi i musi zostać zastąpiony kolejnym, aby nastąpił "refresh". Miło jest, gdy pozostają dobre, przyjacielskie relacje Pary z Kochankiem, co jest moim zdaniem współczynnikiem dojrzałości wszystkich troje.

Ciekawy fragment - daje do myslenia, Dojrzale spojrzenie - dzieki za to.

Kochanek niedojrzały, nie zrozumie odtrącenia. Będzie się zarzynał, katował myślami o tym że znalazł się lepszy, a to błąd. Nie lepszy, INNY! To podstawa, inny! Który wygląda, pachnie i smakuje inaczej.

Bardzo ciekwe spojrzenie - Dobrze wiedziec, z pierwszej reki, jak to jest i jak to dziala, bo nie tyle jest wazne czy to sie skonczy co to zeby byla zmiana.

Kurcze to jest jak z orgazmem- najfajniej jak jest jednoczesny - najfajniej jak relacje kochankowe sie "koncza" razem ale to zapewne jest utopia wiec w mnogosci ukladow jednoczesnych (po stronach hotek i kochankow) chyba tylko ratunek - ale czy tak sie da?

W koncu jestesmy ludzmi i te wspaniale kobiety, ktore fascynuja i sa zafascynowane (a to zafascynowanie mnie fascynuje najbardziej :-) jak czleka zlapia w sidla w ktore chcesz dac sie zlapac umieja oczarowac - na szczescie my mezczyzni tez umiemy czarowac! i mamy swoje "narzedzia" (prosze nie myslec, drogie Panie,  prostolinijnie tylko o tym narzedziu - glowke tez mamy ... i glowe tez mamy .-)  i was kobiety kochamy!

Dzieki Sem za to meskie podejscie - bardzo mi tego brakowalo w tej dyskusji - az mnie zdziwilo jak malo Panow sie wypowiedzialo w temacie na temat.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ogolnie - dodam jedynie - kobiety sa takie fantastyczne, tak roznorodne, tak wspaniale, ze biorac pod uwage, ze mamy jedno zycie to poznawanie ich jest onowiazkowe!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy fragment - daje do myslenia, Dojrzale spojrzenie - dzieki za to.

Czasem kobiety szukają również męskiego spojrzenia na pewne sprawy. Do myślenia niech da również to, że wszystko o czym pisałem, działa w dwie strony. Nie zawsze to Para rezygnuje z Kochanka "najpierw". Bywa, że jest zupełnie na odwrót. Wtedy opisywana tu zasada odtrącenia, działa w drugą stronę.

Pozdrawiam,

Sem

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem kobiety szukają również męskiego spojrzenia na pewne sprawy.

mówię za siebie, nie czasem

ZAWSZE szukam męskiego spojrzenia

i jedno wiem, patrzymy na słowa, zachowania diametralnie różnie i choć tę wiedzę posiadam... to za każdym razem cholera jakoś ją omijam / pomijam

tak, prawda... przydałoby się tu więcej męskich wypowiedzi... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to jest niesamowite jak dobrze sie to wszystko czyta. pozdrawiam Was!

świetnie, że Ci się czyta... ale przydałby się kolejny męski głos w sprawie.. tych pytań co Rafał zadał na początku... :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tych pytań co Rafał zadał na początku.

.............czy leci z nami pilot ???? ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jesli chodzi o strone hotek??? One przeciez, tez maja swoja definicje proponowanej przezemnie definicji :-) - i nie sadze, zeby myslaly o sobie jako o lonisku :-) a raczej, moze, jak o jakims mysliwcu ktory szuka celu, zeby jakas rakiete odpalic!. 

o cholera... to ja jestem pole / łąka .. lądowanie przypadkowe.. .spontaniczne... a potem nie można samolotu odnaleźć i buszujemy w zbożu czy trawach wysokich.... 

nie szukam... zdecydowanie nie szukam... jakoś tak się wszystko przypadkiem dzieje... ale każde lądowanie na moim szczerym polu wymaga pewnych umiejętności... ... he he intelektualnych :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...