Skocz do zawartości
Cmantis

Wypadek, uczuciowy drugi krag!

Rekomendowane odpowiedzi

chcesz snikersa?

Nie. Dziękuję.

Franca zawsze będzie francą nawet jak herbatę z miodem podaje :) to z cytryną przedobrzy :(

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z toba to nigdy nic nie wiadomo przyjmujac jaki zmienny jestes..   :->

Przyganiał kocioł garnkowi :lach:

Do rzeczy. Pisałeś, że masz pewne doświadczenia z drugiej strony. To zatem jeśli możesz powiedzieć o oczekiwaniach co do relacj hw z kochankiem. Szczególnie interesuje mnie na ile dopuszczalna jest więź mentalno - emocjonalna wykraczająca poza seks.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyganiał kocioł garnkowi :lach:

Kocioł ma pełna swiadomosc bycia kotłem, dlatego pozwala sobie na przyganianie garnkowi  8-)

A jeśli chodzi o twoje pytanie to mysle ze mam podejście dość niekonwencjonalne:

Uważam że nie powinno być żadnych ograniczeń. Wyjaśniając to zacznę od trzech przemyśleń:

1 - Wieksza odpowiedzialnosc za trwałość związku leży po stronie faceta ZAWSZE

2 -  Rogacz nigdy nie może być pewien że ogier nie będzie ważniejszy dla hotki od niego, nawet jeśli będzie dbał o to by relacja z ogierem ( bullem) była jak najpłytsza.  

3 - Każde ograniczanie człowieka w czymkolwiek może doprowadzić do odwrotnego niz zamierzony efektu (na złość mamie odmrożę sobie uszy) więc zawsze kontrolowana przez rogacza sytuacja może mu się wykraść z pod kontroli

Podsumowując nie zakładam w tej mierze żadnych ograniczeń bo uważam że są sztuczne i mogą spowodować sytuacje trzymania przy sobie kobiety na sile, podczas gdy ona mogłaby być szczęśliwsza z kimś innym. A jeśli mimo pełnej nieograniczonej niczym wolności dojdzie do wniosku że ja jestem najlepszym samcem dla niej to bedzie to naprawde trwały związek opierający się na prawdzie (troche idealista ze mnie wiem, ale ryby tak mają). Nie lubie sie oklamywac, wolę trudna bolesna prawdę brać na klatę.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Prawie się z Tobą zgadzam. Z wyjątkiem pkt. 1

Dlaczego wg Ciebie większa odpowiedzialność jest po stronie mężczyzny? Tego nie rozumiem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego wg Ciebie większa odpowiedzialność jest po stronie mężczyzny? Tego nie rozumiem.

.bo wiadomo, facet jest zawsze mądrzejszy ;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

.bo wiadomo, facet jest zawsze mądrzejszy ;)

dlatego liczba rozwodów rośnie :lach:

taka mądrość :)-

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dlatego liczba rozwodów rośnie

no mądrzejszy, ale cudotwórcą nie jest ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz mysle ze spotkam się z krytyką głównie męskiego grona, ale uważam że kobieta z natury ma większą potrzebę bycia w związku i posiadania poczucia bezpieczeństwa związanego z tą właśnie stabilnością związku, podczas gdy facet po prostu głównie potrzebuje sexu. Ta naturalna różnica potrzeb powoduje że kobieta zawsze będzie w stanie wiecej niz facet poświęcić dla utrzymania związku co od razu przesuwa szale odpowiedzialności na stronę faceta, im bardziej nieodpowiedzialny facet tym większy wysiłek w utrzymanie związku musi włożyć kobieta i tym większe koszty ponosi. Aż do momentu kiedy dochodzi do wniosku że wysiłki są nieadekwatne do efektu, i zwiazek sie rozpada.  Tak to rozumiem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ to brzmi jak nieodpowiedzialność a nie odpowiedzialność. Hej. Przeczytaj co napisałeś :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ to brzmi jak nieodpowiedzialność a nie odpowiedzialność. Hej. Przeczytaj co napisałeś

..ale co chcesz, kobiety takie są " nieodpowiedzialne ", bo facet to wiadomo, proste urządzenie, sex, koledzy, alkohol ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...