Skocz do zawartości
Cmantis

Wypadek, uczuciowy drugi krag!

Rekomendowane odpowiedzi

miałam na mysli czas trwania spotkania...

nie tempo  :bananasex2:

już wiem że np męska prostytutka nie miałaby szans mnie zadowolić...bo mi się musi mieć czas "zachcieć"

To już jest raczej kwestia tego czy stać Cię, żeby zapłacić nie za 3' tylko za 3h ;)
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja tylko słowem zakochanie- co jeszcze nie ma nic wspólnego z miłością (przynajmniej dla mnie) 

o ty - celnie! super.

chociaz zglupialem bo dla mnie to byo jakos podobnie - Zakochanie to start do milosci ... ja tak to rozumialem - a zadurzenie to takie opetanie szatanskie chwytajace za gardlo i wyciskajace chec poznanie doglebnie drugiej osoby JUZ TERAZ!!!!!!!!! i najlepiej kilka razy!!!!!

:-)

Me han encantado tus ojos - Tenían un secreto y una sonrisa!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i jeszcze ważna sprawa... rafal..dooobry temat.. mooocny... liczę że kilka bebechów tu się pokaże.... ja swoje na pewno...

takiej mooocy rozmowy tu mi na forum brakowało

dziękuję...nawet nie wiesz jak bardzo to jest ważne mówić o trudnych sprawach, umieć przed sobą samym je zdefiniować, podjąć potem decyzje a szczytem szczerościu upublicznić przed innymi

tak mi się z pamięci Bernard Shaw wydobywa

"Nie rób bliźniemu tego, co chciałbyś, aby on uczynił tobie. Możliwe, że macie zupełnie różne gusty."

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To już jest raczej kwestia tego czy stać Cię, żeby zapłacić nie za 3' tylko za 3h

oj nie tylko...bo jeszcze pozostaje: "romans" a tego nie da się udawać...

raczej widzę kogo kręcę a kto zupełnie nie jest zainteresowany 

aaaa...no i kwestia tego, że podnieca mnie najbardziej CZYJEŚ PODNIECENIE....tego bicia serca, szybkiego oddechu nie da się udawać (choć może ja mało wiem o prostytutkach  :ksiez: )

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

aaaa...no i kwestia tego, że podnieca mnie najbardziej CZYJEŚ PODNIECENIE....tego bicia serca, szybkiego oddechu nie da się udawać ...

No i jeszcze kilku twardych argumentow nie da sie udawac! 

Ale najwazniejsze potem jest jak to wszystko zostaje w glowie jak wplywa na zycie, jak go polepsza czy pogarsza. Czy to podniecenie zostaje, trwa, czy wolicie przyszlo wyszlo.

Ludzmi jestesmy i chcecie lub nie ale idzie sie do luzka z kompletem a nie z penisem albo z vagina. Wychodzi sie z lozka i ta czesc tej osoby sie zabera ze soba, chocby mentalnie i chocby na chwile :-) Jestescie bogatsi o ta czastke czy chcecie sie jej jak najszybciej pozbyc!?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale najwazniejsze potem jest jak to wszystko zostaje w glowie jak wplywa na zycie, jak go polepsza czy pogarsza. Czy to podniecenie zostaje, trwa, czy wolicie przyszlo wyszlo.   Ludzmi jestesmy i chcecie lub nie ale idzie sie do luzka z kompletem a nie z penisem albo z vagina. Wychodzi sie z lozka i ta czesc tej osoby sie zabera ze soba, chocby mentalnie i chocby na chwile :-) Jestescie bogatsi o ta czastke czy chcecie sie jej jak najszybciej pozbyc!?

po tych moich marnych 3 razach  mogę powiedzieć że coś tam zostaje...

jesli już z kimś przeżywam orgazm to zostaje jakaś cieeeeniuteńka nić

pamiętam kochanka nr 1 i mimo ze było mocno nieidealnie na pewno zapamiętam do końca życia....nawet odrobinkę tęskniłam bo to był własnie taki ktoś z kim był "romans" (mam na myśli takie iskrzenie..nie potrzebowałam długo by być gotowa....słodki był :) )

2gi takze bardzo iskrzący ale to już było słabsze...

ale to były takie niezbyt przemyślane poczatki...

teraz juz wiem że do znalezienia odpowiedniego kandydata (jeśli w ogóle mi sie to uda) trzeba się zabrać nieco inaczej...NIE NA SZYBKO...

a ze ja bardzo lubię też spontaniczne jednorazowe akcje to chyba stałymi zlotowiczami zostaniemy ;) (też mądrzejszymi o pewne wnioski ;) )...

ponad wszystko kocham "wyrywanie kogoś z imprezy"  :erection:

ot takie zboczenie moje...

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Siedze sobie u dentysty i czytam o wyrywaniu... i az mnie dziwi ze mysle ... oh chcialbym, chcial!!! ;)

A wracajac do tematu. No dziekuje za opinie. O to mi chodzi wlasnie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to jest niesamowite jak dobrze sie to wszystko czyta. pozdrawiam Was!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

niebezpieczny zawrót głowy

Wiedział o Twoich uczuciach?
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

alez skad ....nigdy sie nie dowie , zwlaszcza teraz

Puśka to Ty zbałamuciłaś, nie zrzeszonego ??? :facepalm:  ;) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...