Skocz do zawartości
Surgiderm

Książki erotyczne

Rekomendowane odpowiedzi

kiedyś otrzymałam w prezencie od męża (jakieś 20 lat temu.... ciekawe czy wówczas to był jego pierwszy krok w temacie  :lach:)

Życie seksualne Catheriny M - napisane przez Catherine Millet

wówczas, przeczytałam może z 1/3 dalej nie dałam rady.... wydawała mi się strasznie wyuzdana... muszę jej poszukać... powinnam teraz ją zrozumieć   :P

kawałek opisu z internetu

"Autorka pisze o swoim życiu seksualnym w sposób niezwykle realistyczny, jednoznaczny, pozbawiony śladów pruderii. Nie szczędząc czytelnikowi najbardziej intymnych szczegółów, mówi o dziesiątkach partnerów, z którymi uprawiała seks we wszystkich odmianach i pozycjach, o swoim uczestnictwie w niezliczonych orgiach "

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hotel New Hampshire John Irving            

Małżeństwo wagi półśredniej John Irving          

naprawdę? czytałam to z dwadzieścia lat temu ... nic nie wyłapałam :facepalm:

wrócę zatem 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Małżeństwo wagi połśredniej" chyba mnie naznaczyło za młodu...

No i "Kochanek Lady Chatterley" Lawrence'a - czytałam stanowczo za wcześnie ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co pamietam to mi ja obiecałes kolego,z dedykacja od Pani Malze

Z tego co pamiętam, a pamiec u mnie lepsza wygląda na to niz u Ciebie, to miałeś miec conajmniej dwie okazje, żeby ją sobie odebrać.

Kolego

Nie żebym wypominał, ale sam zacząłeś. Buahaha

A że prosić sie nie mam zamiaru zeby cos komus dac za fri to i taka tutaj prop dla innych tralalala

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co pamiętam, a pamiec u mnie lepsza wygląda na to niz u Ciebie, to miałeś miec conajmniej dwie okazje, żeby ją sobie odebrać.

Kolego

Nie żebym wypominał, ale sam zacząłeś. Buahaha

A że prosić sie nie mam zamiaru zeby cos komus dac za fri to i taka tutaj prop dla innych tralalala

Dobra dobra,nie wiesz jak miałem sie skupić żeby pamiętać o książce gdy Pani Małze jest taka piękna i tylko Ją widziałem :->  wiec poproszę zostawić ksiażke dla mnie a ja skorzystam z okazji i znowu Was odwiedze

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bardzo dziękuję switch'owi za listę! byłam wczoraj w swojej bibliotece ale chyba moja mieścina zbyt pruderyjna na takie tytuły:( zostają tylko zakup na kindle'a:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...