Skocz do zawartości
Zouza

Wasze ulubione kosmetyki (tu pomijamy perfumy!) to...?

Rekomendowane odpowiedzi

@@Zouza, a dodam jeszcze, że ten krem do stóp przed każdym użyciem trzeba porządnie wstrząsnąć. Niestety tego na opakowaniu nie napisali.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja za sprawą żony odkryłem krem/maść retimax - idealny na suche dłonie - szczególnie w zimie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ziaja czekoladowa i Ives Roche bzowy. Od lat :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

poparzyłam sobie ostatnio dłoń okrutnie (do II stopnia), R dokonał konsultacji z koleżankami znającymi różne cudowne rozwiązania

i tak, szczerze polecam  - to nie jest lekarstwo a balsam z minerałami z morza martwego

Halo Solaris Body Lotion firmy Dr. Nona 

z opisu:

łagodzi podrażnioną skórę po opalaniu na słońcu i w solarium, zmniejsza zaczerwienienia i łagodzi problemy skórne (np. po goleniu u mężczyzn), wybiela znamiona pigmentowe, pomaga przy odmrożeniach, doskonały jako krem do cery z problemami u młodzieży, jak i co cery dojrzałej, posiada właściwości regenerujące i przeciwzapalne, pomaga w regeneracji naskórka, stosowany w profilaktyce guzków piersi, skuteczny w trudno gojących się ranach, trądziku, w leczeniu oparzeń różnego typu, spłyca zmarszczki

uważam, że na mojej dłoni dokonał cudu - jej połowa jest już w pełni zdrowa, nie ma śladów a kolor skóry jest taki jak przed poparzeniem a zachodzące zmiany ku wyzdrowieniu naprawdę widać, że postępują w tempie światła :)

skóra go dosłownie piła,od razu gdy zaczęłam go stosować poczułam wielką ulgę w bólu 

nie jest tani... 

idzie lato.... polecam :D

post-19758-0-31259300-1521028461_thumb.png

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Albo niezastąpiony Sudocrem :) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Albo niezastąpiony Sudocrem :)

My etap Sudocremu na szczęście mamy już za sobą. Jakaś stara puszka jeszcze się gdzieś w apteczce wala i służy do sporadycznych odparzeń.

Ze swojej strony powiem, że uwielbiam męską linię kosmetyków od Ziai - Yego. Poza antyperspirantem w kulce, bo jest on na mnie zbyt słaby :D

No i notorycznie stosuję kremy do rąk z gliceryną. O jakimś przyjemnym zapachu, np cytrynowym, czy kokosowym.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@iko, dzięki za polecenie kremu Mediderm. W moim przypadku, to był strzał w dziesiątkę. Zaleczył mi idealnie cerę.

Ostatnio odkryłam zestaw różany do pielęgnacji twarzy firmy Evree.  Używam żelu do mycia twarzy i toniku.

post-24364-0-62092000-1525693747_thumb.pngpost-24364-0-34896400-1525693755_thumb.jpg

Przy mojej delikatnej cerze, skłonnej do alergii i podrażnień ten zestaw sprawdza się idealnie.

Za namową @iko zainteresowałam się serią kosmetyków dostępnych w Naturze - Vianek

I okazało się, że mają idealny krem do mojej cery: Wzmacniający krem do twarzy na dzień

post-24364-0-30575900-1525694041_thumb.jpg

Super koi moją skórę, łagodzi oraz delikatnie kryje zaczerwienienia.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o kosmetyki to nie jestem wierna:) jestem kosmetyczne rozwiazla

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie lubię za dużo gadać o kosmetykach , ale jak już tu weszłam i zobaczyłam moje ulubione firmy to dorzucę coś od siebie .Tych kosmetyków nie zmieniam ,jestem  wierna . 

A już krem Yope -Imbir /drzewo sandałowe uwielbiam ponad wszystko ze względu na zapach ,bo jeśli chodzi o regeneracje firma Evree jest skuteczniejsza . 

Tak po za tym ,to wrzucam do koszyka wszystko co zapachnie mi migdałami ,olejkiem arganowym albo drzewem sandałowym-najlepiej z nutą cytrusową ... tylko z tych zdrowszych serii.

post-1493-0-91337900-1527543101_thumb.png

post-1493-0-24496600-1527543111_thumb.jpg

post-1493-0-89657500-1527543119_thumb.jpg

post-1493-0-63942600-1527543132_thumb.jpg

post-1493-0-01535400-1527543162_thumb.png

post-1493-0-79467600-1527543196_thumb.jpg

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...