Skocz do zawartości
Zouza

Wasze ulubione kosmetyki (tu pomijamy perfumy!) to...?

Rekomendowane odpowiedzi

17 minut temu, SirMilev pisze:

E., ale przepiękne rzęsy...

Dziękuję slicznie :-). 

E. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moje największe odkrycie kosmetyczne, którym podzielę się z Wami to:

Maść konopna i olejek konopny najlepiej ekstrakcji alkoholowej, zawierający wysoką zawartość CBD (powyżej 20%). Na mnie najlepiej działają te z co najmniej 3% THC - niestety w Polsce legalne są te do maksymalnie 0,2% THC (absurd), ale całe szczęście świadomość ludzi rośnie i coraz więcej osób zajmuje się domowym wytwarzaniem takich cudów natury. Pytanie, czy THC będzie legalne w Polsce jest już nieaktualne. Teraz aktualne jest pytanie, kiedy THC będzie legalne, bo to kwestia czasu.
Do rzeczy, na mnie działa rewelacyjnie. Jeśli chodzi o olejek, to świetnie sprawdza do smarowania skóry - przyśpiesza regenerację naskórka, łagodzi podrażnienia, a spożywany oralnie kapitalnie działa na głowę - rozluźnia, łagodzi stres. Osobiście znam przypadek dziecka z epilepsją (3, czasami 8 ataków dziennie), któremu po spożywaniu i nasyceniu organizmu tym olejkiem ilość ataków spadła do maksymalnie 3, a zdarzają się dni bez.
Mam też znajomego, któremu maść konopna bardzo pomogła w walce z łuszczycą (maść własnej roboty). Niesamowita moc w tym drzemie. Oczywiście, nie na każdego będzie działać tak mocno, ale dla mnie to bomba. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja od kilku miesięcy używam DX2 (tego w czarnej tubie gdyby ktoś miał wątpliwości ;)) i bardzo sobie chwałę. Zdecydowanie widzę efekt zmniejszenia ilości wypadających włosów). Poza tym naprawdę bardzo fajnie pachnie co przy męskich szamponach wcale takie oczywiste nie jest

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W moim topiku w dziale Galerie Hot Wife  wspomniałam o balsamach do ciała.

Około roku temu moja młodsza poleciła mi dwa balsamy do ciała, bo wiedziała, że spodoba mi się ich nienachalny naturalny zapach i miała w 100% rację.

To dwa balsamy z serii Soraya Healthy Body Diet z której już tu opisywałam balsam na rozstępy.

1. BODY PUMP Modelujące serum do ciała

2. CROSS FIT Proteinowy Balsam Ujędrniający

Oba balsamy mają nienachalną woń łąki, polany, soczystej słonecznej zieleni. Nie potrafię go dobrze opisać. Gdy któryś z nich na siebie nakładam, od razu jestem myślami gdzieś w chaszczach moim rowerkiem.

Poza zapachem balsamy wyróżniają się dobrą lekką konsystencją oraz bardzo dobrze ujędrniają moją skórę. Niestety obecnie kupuję je w sklepach internetowych. Były swego czasu w drogeriach Rossman i Natura, ale zostały wycofane z oferty.

1.

955384337_BodyPump.thumb.jpg.63c44040c11957227c10d88e3b6f1062.jpg

2.

1016443575_BodyDietCrossFIT.thumb.png.a09c182fe8518c58ab21f4cca863db9a.png

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 2.02.2022 o 23:58, Dragonfly pisze:

W moim topiku w dziale Galerie Hot Wife  wspomniałam o balsamach do ciała.

955384337_BodyPump.thumb.jpg.63c44040c11957227c10d88e3b6f1062.jpg

1016443575_BodyDietCrossFIT.thumb.png.a09c182fe8518c58ab21f4cca863db9a.png

@Dragonfly , ale fajny temat ? 

Niespełna dwa miesiące temu trafiłam przypadkiem na ujędrniajacy balsam z Eveline. Zaciekawił mnie, ponieważ dodatkowo miał być rozgrzewający. Brakowało mi produktu do stosowania po wykonaniu masażu na sucho, a ten balsam spełnia moje oczekiwania. Po pierwszych dwóch użyciach skóra "paliła", później już było tylko przyjemnie. Po dłuższym stosowaniu widzę, że skóra jest bardziej napięta. Ze swojej strony polecam, duet idealny  ?

IMG_20220203_160220.jpg

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, WeWantMore pisze:

Niespełna dwa miesiące temu trafiłam przypadkiem na ujędrniajacy balsam z Eveline.

A jaki on ma zapach?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@WeWantMore dziękuję. Wiele ujędrniających balsamów i olejków ma na butelce wizerunek pomarańczy, a nią nie pachną. Taki wizualny odnośnik do cellulitu.

Ostatnio w drogeriach w moim mały miasteczku nie było mojej ulubionej oliwki do masażu z Ziaji  (już ją tu w wątku pokazywałam) i kupiłam sobie na pałę inną z Ziaja.

To Baltic Home Spa Fit mango oliwka do masażu ciała

Skusiłam się bo jest vegańska, jak moja ulubiona, ale zapach mango jest mocny. A to dla mnie minus.

Plusy:

Działa na moje ciało tak samo jak moja tradycyjna oliwka Ziaji. Ujędrnia i relaksuje. 

Minus:

Do erotycznych zabaw jej nie użyję, bo intensywny zapach mnie rozprasza.

ziaja.thumb.jpg.bc10c6b7bbe7b94832d67512a9c97c67.jpg

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie stosuję, żadnych kremów i balsamów jest jednak coś co stosuję od dłuższego czasu na skórę, włosy i paznokcie. To olej arganowy bio, jestem bardzo zadowolona z efektów i polecam. ?LA

IMG20220213121102.jpg

IMG20220213121033.jpg

• Lubię 2
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, LadyA&psina pisze:

Ja nie stosuję, żadnych kremów i balsamów jest jednak coś co stosuję od dłuższego czasu na skórę, włosy i paznokcie. . ?

IMG20220213121102.jpg

IMG20220213121033.jpg

Słyszałam wiele dobrego o olejowaniu włosów olejem arganowym :)

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...