Skocz do zawartości
Zouza

Wasze ulubione kosmetyki (tu pomijamy perfumy!) to...?

Rekomendowane odpowiedzi

Moje ostatnie odkrycie - lakier i top Miracle Gel Sally Hansen. Trzyma się, skurczybyk, doskonale! :D Gdyby nie to, że paznokcie rosną mi jak wściekłe, to pewnie byłoby te obiecane 2 tygodnie koloru i połysku! :D

Spac nie mogę to zamówiłam fuksje i czarny :P:D

Dajesz na to jeszcze jakaś bezbarwna bazę jak E.? Czy tylko ten lakier? :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Shi, na to koniecznie top coat (też Miracle Gel).

Ten żel ma za zadanie utwardzenie lakieru.

Ja mam wersję klasyczną (widziałam na alle jakąś nowszą wersję, ale za tę paznokcia dać nie mogę ;) ).

Moje pazury przetrzymały taką próbę cało, a konkretniej lakier na nich, że spokojnie mogę polecić. :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i mam kolejnego ulubieńca :D

Benefit Ka-Brow.

Pomada do brwi, która dyscyplinuje, można nadać idealny kształt, jest trwała. W dodatku ten cudny, idealny pędzelek w zestawie i bogata gama kolorystyczna. CUDO! :D

Efekt i wygoda użytkowania, moim zdaniem, znacznie lepsza niż odpowiedniczki np. z Bobby Brown. :) Choć ta ostatnia też jest niczego sobie. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jaid, a ona jest do spłukiwania, czy jak krem?

Zostawia tłustą warstewkę, czy całkiem się wchłania?

Bo ja ciągle szukam różności do dłoni :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kilka miesięcy temu odkryłam cukrowy scrub do ciała marki ziaja (którą uwielbiam ogólnie;) "Cupuacu krystaliczny peeling cukrowy złuszczająco wygładzający". Nie dość że świetnie złuszcza to pozostawia na skórze warstewkę natłuszczającą. Nie potrzeba już balsamu do ciała. Pięknie pachnie i kosztuje ok 12 zł.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem bardzo zadowolona z kremu pod oczy Loreal Revitalif Laser X3. Wstaję rano bez żadnych worów, jak się uszczypnę pod okiem to nie wraca mi skóra przez godzinę do stanu sprzed uszczypnięcia, tylko szybciej ;) Normalnie rewelacja. Nie wiem tylko czy ma znaczenie fakt, że troszkę się pomyliłam, bo ten krem przeznaczony jest dla pięćdziesięcio- i sześćdziesięciolatek :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moje ostatnie odkrycie to odżwyki do paznokci firmy Bielenda

po pierwsze: bo działają i moje rachityczne paznokcie wreszcie przestały się łamać (z autopsji po 4 tygodniach stosowania wersji płynne złoto)

po drugie: bo nadają płytce lekkie zabarwienie i nawet taki antytalent do malowania może sobie umalować i pięknie się to rozkłada i nie ma żadnych smug, zacieków etc...

po trzecie: mam fisia i lubię polskie produkty a to jest 100% kapitał polski

po czwarte: cena - naście zyla

po piąte: dostępne w trzech odsłonach, czyli mogę sama sobie "kolory" zmieniać 

- płynne złoto - daje lekko perłowy delikatny cielisty róź - trochę "mów mi babciu"

- płynne szkło - ooo.. fajne.. wybarwienie płytki jak we frenchu

- płynny diament - jeszcze nie testowałam... 

post-19758-0-04667600-1507846401_thumb.png

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kilka miesięcy temu odkryłam cukrowy scrub do ciała marki ziaja (którą uwielbiam ogólnie;) "Cupuacu krystaliczny peeling cukrowy złuszczająco wygładzający". Nie dość że świetnie złuszcza to pozostawia na skórze warstewkę natłuszczającą. Nie potrzeba już balsamu do ciała. Pięknie pachnie i kosztuje ok 12 zł.

Kupiłam. Użyłam. Polecam.

Dość spore kryształki pięknie złuszczają skórę. Zapach intensywny, ja takie lubię. Już na etapie peelingowania czuć ja na skórze pozostaje przyjemna warstewka natłuszczająca.

U mnie dodatkowy plus: 100% kapitał polski.

Jeden minus: na wannie też zostaje natłuszczona warstewka.

post-19758-0-00317400-1508956381_thumb.png

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam czegoś co mi wygladzi wlosy po rozjasnianiu. Poki co:

-odzywki Loreal nie dzialaja,

-odzywki i maski Dove j.w

-maska z oleju kokosowego i miodu raz zaskakuje a raz przetłuszcza i obciaza (nie odkrylam zaleznosci)

-Biosilk nic nie daje

-nie stac mnie na zabieg kreatynowy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...