Skocz do zawartości
Zouza

Wasze ulubione kosmetyki (tu pomijamy perfumy!) to...?

Rekomendowane odpowiedzi

Kurde, jakaś dziwna jestem, bo nie znam marek swoich ulubionych kosmetyków. Idę teraz do łazienki sprawdzić....

... no jestem i już piszę: podkład Rimmel Wake me up i puder Rimmel Stay Matte. Pasują mi jak ulał :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam podkład matujący Estee Lauder Double Wear

Dla mnie byłby genialny, gdyby tak nie przesuszał skóry. Ale krycie ma idealne i jak zdarzają się historie uczuleniowe, to daje radę. :)

Chociaż od dłuższego czasu jakoś bliżej mi do tych rozświetlających podkładów. :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie byłby genialny, gdyby tak nie przesuszał skóry. Ale krycie ma idealne i jak zdarzają się historie uczuleniowe, to daje radę. :)

Chociaż od dłuższego czasu jakoś bliżej mi do tych rozświetlających podkładów. :P

To prawda, wysusza, ale to akurat dla mnie atut :) Do suchej cery niezbyt się nadaje

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój ulubiony kosmetyk to mydło. Nadaje się zawsze i na każdą okazję. A mydło potrafi zdziałać cuda. Może być w kostce zwykle szare typu Biały Jeleń albo może też być w żelu z dozownika takie jak w hotelowych łazienkach. Mydło dobre zawsze i dla każdego.

Polecam szczególnie w sezonie letnim...

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mhm, no świetnie, Lecter.

A Twoje ulubione to jakie?

Bo o tym ten temat...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój ulubiony kosmetyk to mydło. Nadaje się zawsze i na każdą okazję. A mydło potrafi zdziałać cuda. Może być w kostce zwykle szare typu Biały Jeleń albo może też być w żelu z dozownika takie jak w hotelowych łazienkach. Mydło dobre zawsze i dla każdego.

Polecam szczególnie w sezonie letnim...

Mydlo wszystko umyje 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odkrywcze ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mhm, no świetnie, Lecter.

A Twoje ulubione to jakie?

Bo o tym ten temat...

Moje ulubione to takie po które nie trzeba się schylać. Bez względu na markę. Ważne jest by w ogóle go używać.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam ulubione.

Rossmanowskie Babydream - bo nie ma SLS, czyli nie przesusza skóry. Choć właściwie to nie mydło.

Czekoladowo-pomarańczowa Luksja - za boski zapach. To płyn do kąpieli, którym można myć się jak mydłem.

A ostatnio jeszcze Nivea Silk Mousse - bardzo fajna pianka do mycia.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...