Skocz do zawartości
Zouza

Wasze ulubione kosmetyki (tu pomijamy perfumy!) to...?

Rekomendowane odpowiedzi

Tu podajemy Wasze ulubione kosmetyki i odkrycia kosmetyczne!

START! :D

Moje ostatnie odkrycie - lakier i top Miracle Gel Sally Hansen. Trzyma się, skurczybyk, doskonale! :D Gdyby nie to, że paznokcie rosną mi jak wściekłe, to pewnie byłoby te obiecane 2 tygodnie koloru i połysku! :D

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim ostatnim odkryciem jest baza matująca pod makijaż Beauty Primer 360 AA. Rewelacja :) Dobrze matuje i makijaż wygląda świeżo przez cały dzień :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To będzie mój ulubiony temat :D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Shi, Ty się nie śmiej! Gadaj czym lubisz się myć, hę? :D

Tylko konkretnie, a nie że woda i mydło! :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mowie zupełnie powaznie! Uwielbiam takie nowinki kosmetyczne. , z polecenia :D

Ja uzywam od wielkiego dzwonu kremu BB i szminki :D szamponu (musi być przezroczysty, od białych mam łupież :lach: ) odżywkę mam taką od fryzjerki w sloiku :P wszystko kupuje na promocjach :P często jakoSC idzie w parze z ceną :P

Także proszę, nauczcie mnie czegos, Kuolezanki :D

PS. Lakiery na pewno nabędę na dniach skoro takie mega :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza, jak rozumiem to nie jest tylko temat dla Pań? Przecież nasi rogacze, kochankowie też używają kosmetyków (choć 1/100 tego, co my :lach: ) Może też by zarekomendowali swoje ulubione kosmetyki? :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej nie, bo nie będą gadać na temat :P

• Lubię 3
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja odkryłam ostatnio krem CC, tani jak barszcz, do takiego codziennego używania. Eveline Magical CC. Ładny efekt, bardzo naturalny i nadaje się dla bladolicych. :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza, jak rozumiem to nie jest tylko temat dla Pań?

Absolutnie, to nie jest temat tylko dla Pań!

Tylko, proszę Panowie, chodzi o kosmetyki dla "ludziów", nie dla aut. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego rzutem na taśmę, zmieniłam ostatnie zdanie :D Pierwotnie brzmiało: " ......podzielili się własnymi odkryciami" Już oczyma wyobraźni widziałam te wszystkie "odkrycia" :lach:

Co by nie robić OT

Uwielbiam kremy Dr I.Eris Ostatnio przetestowałam kolejny Neuro Filler i na dzień i na noc. Dla mnie bomba :) świetnie się wchłania, ładnie, delikatnie pachnie i co istotne, nie uczula mnie. Skóra po nim jest fajna w dotyku :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...