Skocz do zawartości
awaryjny

Pojedynek Hotek

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie. Przepraszam. Muszę spytać.

A co Wam z tego głosowania przyjdzie? Zaproszenie do kraju od Was zwyciężczyni dostanie czy co?

Iko nie fikoj... :) zabawa to zabawa :D głosuj albo nie krytykuj :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Iko nie fikoj... :) zabawa to zabawa :D głosuj albo nie krytykuj :)

Nie. Nie widzę sensu tego głosowania. Bawcie się beze mnie. Chcialam tylko zrozumieć :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie. Przepraszam. Muszę spytać.

A co Wam z tego głosowania przyjdzie? Zaproszenie do kraju od Was zwyciężczyni dostanie czy co?

Dzika satysfakcja  :indians:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie. Nie widzę sensu tego głosowania. Bawcie się beze mnie. Chcialam tylko zrozumieć :)

Iko jak Cię lubię to Ci powiem, że nie wszystko w życiu trzeba rozumieć :P chociaż chciałoby się... ale już koniec off topu

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ja glosuje bo moj rozumek jeszcze ogarnia pytanie - ktora bardziej ? a bardziej skomplikowane tematy na tym forum to juz dla mnie za wiele sie gubie :-) (glos oddany wczesniej)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze podobała mi się Monika, ale po latach Salma ją wyprzedziła, lepiej się trzyma. Więc Salma.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiedziałem, że to będzie zacięty pojedynek :)

5-4 wygrywa Monica Bellucci. :)

Czas na kolejną kategorię: Hollywood z polskimi korzeniami i z zajebistymi piersiami, czy Scarlett Johansson kontra Emily Ratajkowski.

post-10425-0-75735200-1494573948_thumb.jpg

post-10425-0-73425500-1494573949_thumb.jpg

post-10425-0-53788700-1494573950_thumb.jpg

post-10425-0-67785600-1494573956_thumb.jpg

post-10425-0-30018800-1494573957_thumb.jpg

post-10425-0-92533500-1494573957_thumb.jpg

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Scarlet mi mowi moj neuron numer 2. Neuron 1 jeszcze spi.

Yyyy ale . jak to odwrotnie na zdjeciach niz na opisie - pierwsza mi sie podobala i myslaem ze to pierwsza z listy a tu sie okazuje ze druga to pierwsza !!! 

Wiec po rozmowie obu moich neuronow dochodza do wniosku, ze zostaly zmanipulowane i tak naprawde to Pani z pierwszego zdjecia jest fajniejsza. a to chyba jest ta EMILIJA

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie znałem tej Emily, ale od razu mi się bardziej spodobała (stawiam na nią). Może to także "zasługa" tego zdjęcia Scarlet  na ściance - wyjątkowo niekorzystnie uchwycona (enface z wysokiego kadru rzadko kiedy się udaje w tych warunkach, że tak się zawodowo wypróżnię :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

głos na Emily Ratajkowski 

wczesniej na Monica Bellucci 

:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...