Skocz do zawartości
awaryjny

Pojedynek Hotek

Rekomendowane odpowiedzi

Proponuję prostą zabawę obrazkową: pojedynek dwóch kobiet, w którym wybieramy tą, która naszym zdaniem lepiej nadaje się na Hotkę.

Na pierwszy ogień kategorie:

- jak pięknie się starzeć?

- krągłości

- brunetki

- południowy temperament

czyli

Salma Hayek vs. Monica Bellucci

Głosujcie w kolejnych postach wpisując nazwisko Waszej wybranki. Będę zliczał głosy po jednym dniu i ogłaszał nowy pojedynek, jeżeli będzie zainteresowanie. :)

post-10425-0-84897900-1494497847_thumb.jpg

post-10425-0-43978400-1494497848_thumb.jpg

post-10425-0-07583100-1494497850_thumb.jpg

post-10425-0-49519500-1494497854_thumb.jpeg

post-10425-0-96854100-1494497854_thumb.jpg

post-10425-0-70460900-1494497855_thumb.jpg

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Monica, niezmiennie piękna i uwodzicielska. W Spectre to Bond był u jej boku a nie odwrotnie :D Klasa sama w sobie  :dobre:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Monica. Była i zawsze będzie kwintesencją kobiecości i seksapilu. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Obie są wyjątkowe... Obie gorące, hot, malowane południowym słońcem... ale w Monice to słońce zostawiło jeszcze ten elektryzujący chłód, zagadkę... Mój głos ma oczy pani B. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój głos w tej fazie oddaję na Monica Bellucci... :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sam nie mogę się zdecydować - uwielbiam obie. Są seksbombami, ale bije z nich przy tym taki mrok.

Zagłosuję na Salmę, bo na razie przegrywa. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Monica B. zdecydowanie.......od czasów Dobermana.........wielbię ją dość... :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie. Przepraszam. Muszę spytać.

A co Wam z tego głosowania przyjdzie? Zaproszenie do kraju od Was zwyciężczyni dostanie czy co?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...