Skocz do zawartości
Zuzia71

Pierwsze kroki na forum

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie.. jestem tutaj od dwóch dni i rozglądam się, czytam, przeglądam, poznaje... ale nie wiem  co dalej... nie ukrywam że chciałabym zawrzeć nowe znajomości, móc  z kimś pogadać... jak Wy zaczynaliście tutaj swoją przygodę? dodam tylko jeszcze Ze jestem sama i dlatego może mi trochę trudniej?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, tez jestem tu od kilku dni i tez jestem sam. Ja poprostu zacząłem pisać z ludźmi i puszka Pandory sie otworzyła ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moze wstaw zdjecie w galeri, zachęcisz potencjalnych rozmówców ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak to jest na pewno krok do przodu:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zrób sobie jakiś wypasiony prywatny avatar, bo pielęgniarek to tutaj dużo. Galerię trzaśnij fajniutką sobie. No i pisz, komentuj, bla, bla. Bądź rozpoznawalna. A jak będzie się Tobie podobało to zapisz się na zlot, pojaw się na nim i poznaj różne inne avatary w realu :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc, przperaszam ze wtrace sie... najpierw, witaj na tym cudownym miejscu - forum :)

Nie ma znaczenia czy jestes sama, czy nie... ja tez bylem i jestem, ale wiem z doswiadcenia, ze szybko tu kazdy znajdzie kilka ludzi s ktorymi mu jest milo. Ja znalazlem tu wiele znajomych i kilka naprawde bliskich przyjaciol niemal za pare dni... i od czasu, kiedy jechalem na swoj pierwszy zlot... to od tego razu uwazam to forum za jedna z najlepszych rzeczy co mam w zyciu!

Jezeli niewiesz jak zaczacz.. to sproboj Shoutbox - czat na piewrszej stronie.. wieczorami jest sporo ludzi i rozmawiacz da sie o czymkolwiek.. od kosmitow na Marsie az po przezycia w kolejce w sklepie :)

Udzielaj sie na forum, moze napiszes jakis temat.. albo odpowiesz w innym i tak das o sobie znacz i zacznie twoje imie byc wiecej na oczach...

przperaszam ale niemysle ze ciezko tu byc, jak czlowiek chce tu byc :)

przperaszam za pomylki i klaniam sie subi

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuje za cenne porady na pewno skorzystam i tak jak piszecie..... będę:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, tez jestem tu od kilku dni i tez jestem sam. Ja poprostu zacząłem pisać z ludźmi i puszka Pandory sie otworzyła ;)

Miskowi ta puszka Pandory w Stajnie Augiasza sie niebawem zamieni...:)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj i baw się tutaj dobrze ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj :) :)

on: jesteśmy tu jakiś czas, poznaliśmy tu ciekawych ludzi, w realu także, na chwilę obecną jesteśmy w fazie "szczerości w związku" i fantazjujemy sobie, co by tu dalej....... :redevil:

Warto..........

pozdrawiamy M&A

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...