Skocz do zawartości
OdkrywcyPrzyjemnosci1991

Witajcie ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim,

Chcieliśmy się ze wszystkimi przywitać oraz napisać parę słów o nas.

Jesteśmy parą o dość specyficznych upodobaniach. Już od pierwszych miesięcy naszego związku wprowadzaliśmy różnego rodzaju gadżety erotyczne do naszego seksu. Stopniowo rozkręcając się coraz bardziej. W końcu po wielu dyskusjach i obustronnym nakręcaniu się zdecydowaliśmy wprowadzić do naszego związku coś nowego, interesującego i pikantniejszego. Dlatego jesteśmy na tym portalu.

Chcemy się dopieścić i doznać nowych wrażeń. Interesują nas Panowie którzy sprostają naszym oczekiwaniom, sprawią że świat zawiruje od doznań w łóżku. Jesteśmy gotowi na kolejny krok niemniej jednak musimy zaznaczyć iż nie jesteśmy doświadczeni. Chcielibyśmy poznać faceta /facetow którzy wprowadzą nas w świat rozkoszy cielesnej w kolorze cuckold.

Mam 26 lat. Bywam dość dominującą dziewczyną, lubiącą ostre igraszki. Kocham gdy ponosi mnie żądza i tracę głowę. Lubię gdy partner stopniowo dobiera się do mojego ciała, nakręca mnie czule dotykając moje wrażliwe miejsca na ciele. Wie jak dobrze mnie rozgrzać i sprawić że jestem jego. Wówczas może ze mną zrobić co tylko chce, niejednokrotnie wykorzystując mnie. Chociaż jak wspomniałam bywam dominująca i to ja wykorzystuję seksualnie jego.

Mój chłopak również ma 26 lat, hetero. Jest napaleńcem który uwielbia się do mnie dobierać. Nakręca go widok mnie nagiej, poczochranej i naturalnej prężącej się na łóżku. Nie może się wówczas powstrzymać, błyskawicznie budzi się w nim dzikość połączona z pożądaniem. Dobierając się do mnie jest dość ostry a jednocześnie delikatny. Wie jak mnie zadowolić i co najbardziej lubię. Z rozkoszą spełnia moje seksualne zachcianki;p.

Mam nadzieję znaleźć na Tym forum Mężczyznę który będzie Pewny siebie, dominujący, ostry ale i czuły. Faceta który będzie wiedział jak sprawić kobiecie rozkosz.

Mój chłopak zgadza się abym go miała, jest również skłonny dołączyć do nas. Wie na czym będzie polegać jego rola w tym układzie i grzecznie się na nią zgadza;) W niedalekiej przyszłości planujemy spotkania. Głównym założeniem spotkań będzie zadowolenie mnie. Najlepiej przez obu panów na raz. Jednakże wraz z chłopakiem uwzględniamy różnego rodzaju pozycję, kombinację oraz zamiany. Wraz z oswojeniem się z Takim układem w sypialni pragnę podążać w kierunku ultimate cuckold ;)

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i to ja nazywam powitaniem z rozmachem. Czytać, wybierać, przebierać i do wyra zaciągać na jazdy próbne. Na pewno znajdzie się zdecydowany śmiałek spełniający wymagania. Witaj(cie) na pokładzie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie, pozdrowcie Bydgoszcz. Spedzilem tam kiedys sporo czasu...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, tresciwe i konkretne powitanie, podoba mi sie...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro wiesz, czego chcesz, a on się na to grzecznie zgadza ;), to już z górki :)

Miłego urzędowania!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo miłe powitanie...witajcie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wam :) miło że zdecydowaliście się na utworzenie konta na forum i spełnianie swoich pragnień :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...