Skocz do zawartości
Xanee69

jak to wszystko zacząć ...

Rekomendowane odpowiedzi

po seksie opada mu nie tylko na dole ale i na górze ;)

podniecasz go tymi opowieściami na podstawie których on buduje swoje silniejsze podniecenie  w głowie ....

do wszystkiego trzeba dojrzeć a on chyba jeszcze ma "mleko pod nosem" bez urazy rzecz jasna :)

Możesz rozpisać swoje fantazje na tym portalu z pożytkiem dla nas i jego (niech przypadkiem zajrzy tu przy malej sugestii Twojej )

zobaczysz jego reakcje , poznasz jego zdanie a może sam coś dopisze w komentarzach

mówić rozmawiać dyskutować gadać etc 

"kropla drąży skałę "

dales mi do myslenia , ale wszystko powoli ;p chetnie opisze tu swoje fantazje choc talentu do pisania tak porywajacych opowiadan jak niektore tutaj to chyba nie posiadam :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W łózku jest świetnie ale od dobrego roku zastanawiamy się (w sumie to bardziej ja ) jak to by było sprobowac z innym facetem. jestem strasznie ciekawa ! czesto podczas seksu rozmawiamy o tym jak by bylo jak by ktos do na dolaczyl. moj facet teoretycznie sie na to zgodzil a ja planuje to wreszcie zrobic podczas tegorocznego urlopu w polsce... co Wy na to ? mam watpliwosci czy nie jestem za mloda ? czy nic sie nie zepsuje miedzy nami po takim trojkacie ? 

Moim skromnym zdaniem na samym początku powinnaś postarać się o doprecyzowanie fundamentu z jakiego chcesz startować. Po pierwsze łóżkowe fantazje i figle to nie automatyczna aprobata czy chęć ich urzeczywistnienia. Musisz zyskać pewność czy Ty i Twój partner jesteście świadomi tego co chcecie zrobić, czy jesteście pewni siebie wzajemnie i każde z osobna... Bo wiesz czasami od absolutnej pewności że się czegoś chce do zweryfikowanej rzeczywistością niechęci czy odrzucenia jest maleńki kroczek, drobiazg, o którym się nawet nie pomyślało. 

Piszesz, że Ty się taką ewentualnością ekscytujesz, pociąga Cię ale z partnerem rozmawiacie jedynie w chwilach baraszkowania, to błąd, na tym nic nie zbudujesz. Niestety to "cuś" jak zemstę należy przyrządzić na zimno. Szczera otwarta i merytoryczna rozmowa to pierwszy i absolutnie konieczny krok. Taka rozmowa, na zimno' pozwoli Tobie ocenić jak faktycznie Twój partner nastawia się do takiej koncepcji. Pomoże Tobie ustalić, czy warto dążyć do spełnienia fantazji czy raczej dla dobra Was lepiej o tym zapomnieć. Tu jednak muszę nadmienić, że czasami choć bardzo bardzo rzetelnie się przygotowuje i tak się nie udaje, i tak wszystko staje na głowie... Tam gdzie idzie o uczucia po minucie wszelkie strategie idą w diabły i zaczyna się chaos. trzeba jednak zrobić wszystko co możliwe aby go okiełznać, jeśli owe uczucia są szczere a Wy jesteście sobie ważni.

Wątpliwości to oznaka rozsądku... Wszyscy je mamy a ci co potrafią się w nie wsłuchać i starają się je rozwiać przed postawieniem kroku nie są wcale tchórzami, są rozważni kładąc na szali związek i uczucia partnera. Zastanawiasz się czy nie jesteś za młoda... no ja nie wiem, ale kiedy szaleć jak nie za młodu;-) Twoje ostatnie pytanie zweryfikuje życie, Ty możesz jedynie postarać się aby prawdopodobieństwo tego że się coś zepsuje było jak najmniejsze. 

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dales mi do myslenia , ale wszystko powoli ;p chetnie opisze tu swoje fantazje choc talentu do pisania tak porywajacych opowiadan jak niektore tutaj to chyba nie posiadam :D

Daj próbkę a ocenimy :)

cos mi podpowiada,ze nie będziemy zawiedzeni:)))

on tez ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli zdecydujecie się wspólnie na taka zabawę, jeśli ustalicie granice nie przekraczalne i będziecie się ich trzymać i najważniejsze jeśli sobie ufacie i kochacie się bezgranicznie to po takich zabawach nic się nie rozleci... Dalej będą was podniecać nie tylko fantazje ale i wspomnienia [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kropla drąży skałę, wiadomo. Jeśli będziecie o tym dyskutować bardzo otwarcie i szczerze, to sama będziesz w stanie wstępnie odczytać jakie emocje nim w tym momencie szargają. A nuż faja na baczność stanie w 3 sekundy i już jest trop ;)

Postaw sprawe na ostrzu noża najlepiej.... :) 
Dziewczyno zebys ty wiedziala ilu tu kolegow pisze jak przekonac żone zeby byla Hot....A tu prosze odwrotnie...

Ja uważam, że w drugą stronę jednak jest nieco łatwiej. Bo zwykle to facet marzy o tym, żeby przystawić mu rogi, on fantazjuje o tym, żeby był zdradzony, a żona jest tą, która prawdopodobnie dozna najwięcej korzyści z takiego układu, więc chyba swoją przyszłą HotWife stawia potencjalny rogacz w o wiele bardziej komfortowej sytuacji, już na starcie. Dlatego myślę, że facet nie tak łatwo może pójść na ten układ - chyba że obudzisz w nim demony, które rozwiną tłumione dotąd fantazje  :evil: Wtedy sama możesz się zdziwić :D  :klapsik1:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z naszych doświadczeń wynika, że żadne zasady czy reguły nie obowiązują. Można dyskutować "na zimno" , a i tak wszystko weryfikuje życie. Z pewnością ważna jest siła uczucia w związku, wspólne doświadczenia, otwartość na partnera. Słuchaj siebie, tego co podpowiada Tobie intuicja. Możemy pokusić się nawet o stwierdzenie, że w pewnym sensie cuckold stanowi tester związku ( emocje są ogromne i wywierają ogromną presję ) , a to w jaki sposób poradzicie sobie "po" , będziecie mogli ocenić po...

To tylko zabawa i gra, ale na cholernie silnych emocjach.

Trzymamy kciuki za spełnienie fantazji, za spełnienie i poczucie szczęścia.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z perspektywy osoby z dłuuugim stażem w jednym związku (także małżeńskim) powiem Ci, że to nie jest kwestia wieku a raczej dojrzałości emocjonalnej (mówiąc najbardziej oględnie). Musisz wiedzieć, że Ty będąc powiedzmy 23 letnią kobietą często emocjonalnie jesteś o wiele bardziej dojrzała niż nawet 30-letni facet - to oczywiście duże uogólnienie, bez obrazy Koledzy :polewaj:  Jeśli do tego w Waszym związku pojawi się kochanek, również dość młody i do tego np. bez zobowiązań (rodziny, swojej dziewczyny itp.), to ryzyko rozbicia Waszego układu znacząco wzrasta.

Shisha zauważyła, że obie należycie do najmłodszych bywalczyń tego forum, przez co skutecznie zaniżacie tutejszą średnią wieku :lach: a ta, zgodnie ze statystykami przytoczonymi przy jakiejś okazji przez Sema, oscyluje wokół 35 lat(!) Samo to o czymś świadczy - dojrzałość, stabilność zawodowa, rodzina, bagaż doświadczeń, wspólnie pokonane kryzysy w związku itp. itd... czyli krótko mówiąc całe mnóstwo rzeczy, które skutecznie studzą emocje w razie gdyby serce przejęło władzę nad rozumem.

Ze swojej strony życzę Wam oczywiście powodzenia w zgodnej realizacji wspólnych fantazji (mniej lub bardziej erotycznych), jednak to co najważniejsze, zwłaszcza w Waszym wieku to nie tyle szczerość, co takie pokierowanie tym związkiem, żeby przetrwał i był dla obojga satysfakcjonujący  :lol:

Ja pier...lę ale zamentorzyłem  :facepalm:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Postaw sprawe na ostrzu noża najlepiej.... :) 

Dziewczyno zebys ty wiedziala ilu tu kolegow pisze jak przekonac żone zeby byla Hot....A tu prosze odwrotnie...Jaki ten śwat jest zakrecony ...I to w nim jest piekne :)

rób wszystko co chcesz byle nie to...

jakoś sobie nie potrafię wyobrazic sytuacji gdzie idę i oznajmiam żonie:

"Będę się spotykał z Kochankami (bo mam takie fantazje) albo to akceptujesz albo nie" - bo dla mnie to jest właśnie postawienie sprawy na ostrzu noża.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym ostrzem noża to ja dodalem taka emotke z usmiechem .No fakt nigdy nie wiesz kiedy glupi żąrtuje ...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...