Skocz do zawartości
Xanee69

jak to wszystko zacząć ...

Rekomendowane odpowiedzi

hej wszystkim , mam 23 lata , z moim facetem jestem od dobrych paru lat... na dodatek to moj pierwszy i jak do tej pory jedyny facet z ktorym się bzykałam. W łózku jest świetnie ale od dobrego roku zastanawiamy się (w sumie to bardziej ja ) jak to by było sprobowac z innym facetem. jestem strasznie ciekawa ! czesto podczas seksu rozmawiamy o tym jak by bylo jak by ktos do na dolaczyl. moj facet teoretycznie sie na to zgodzil a ja planuje to wreszcie zrobic podczas tegorocznego urlopu w polsce... co Wy na to ? mam watpliwosci czy nie jestem za mloda ? czy nic sie nie zepsuje miedzy nami po takim trojkacie ? 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w końcu ktoś młodszy ode mnie! :D :D

historia w sumie dosyc podobna do naszej ;) no i co Ci moge powiedzieć... raz się pierdoli, raz jest fajnie, jak to w życiu ;) 

fajnie by było jakby się zgodził ten Twój facet, nie tylko teoretycznie, to sporo ułatwi :D

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli razem tak zdecydujecie to pozostaje już ustalenia w jakiej formie. Ty i ktoś czy w trójkę znaleźć odpowiedniego kandydata ale ostrzegam może być to czasochłonne.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hej

wiek nie stanowi o dojrzałości, faktem jest,ze piękny echhh

musicie rozmawiać i mówić swoje odczucia i wątpliwości , pragnienia   ....

najlepsze to spontaniczne i wymarzone ale ostrożnie bo tu uczucia drugiej osoby łatwo zranić

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

haha zaraz okaze sie ze jestem tu najmlodsza :D nie no spoko ;p

to jest tak ze on uwielbia jak mu opowiadam np co bym robila z innym itp... ale tylko podczas seksu ....po bzykaniu jakby o wszystkim zapominamy ;/ generalnie od jakiegos czasu szukam na wlasna reke kogos ciekawego na pewnym portalu... ale to nie jest proste ;/ albo mam za duze wymagania , albo wiekszosc facetow jest naprawde dziwna (sorry ;p )    aaa dodam rowniez ze moj facet lubi jak sie pokazuje nago innym , np na portalu o ktorym wspominalam itp... 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dawaj Go do nas, na forum :D 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

myśle ze mu to za jakis czas bede mogla zaproponowac ... ale jeszcze nie teraz ;p

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Postaw sprawe na ostrzu noża najlepiej....:) 
Dziewczyno zebys ty wiedziala ilu tu kolegow pisze jak przekonac żone zeby byla Hot....A tu prosze odwrotnie...Jaki ten śwat jest zakrecony ...I to w nim jest piekne :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

po seksie opada mu nie tylko na dole ale i na górze ;)

podniecasz go tymi opowieściami na podstawie których on buduje swoje silniejsze podniecenie  w głowie ....

do wszystkiego trzeba dojrzeć a on chyba jeszcze ma "mleko pod nosem" bez urazy rzecz jasna :)

Możesz rozpisać swoje fantazje na tym portalu z pożytkiem dla nas i jego (niech przypadkiem zajrzy tu przy malej sugestii Twojej )

zobaczysz jego reakcje , poznasz jego zdanie a może sam coś dopisze w komentarzach

mówić rozmawiać dyskutować gadać etc 

"kropla drąży skałę "

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Postaw sprawe na ostrzu noża najlepiej.... :) 

Dziewczyno zebys ty wiedziala ilu tu kolegow pisze jak przekonac żone zeby byla Hot....A tu prosze odwrotnie...Jaki ten śwat jest zakrecony ...I to w nim jest piekne :)

hih poprzegladalam troszke forum i tu Ci musze przyznac racje ;pp

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...