Skocz do zawartości
rita

Jeżyny

Rekomendowane odpowiedzi

Jakiś czas temu przeczytalam pierwszą część. Dziś wpadłam po kolejną dawkę. Nie spodziewałam się zastać finału, a tym bardziej, że DZIŚ do niego dotrę...

Jest 3.38 i pewnie jeszcze przez dłuższy czas nie zasnę...

Ritto, skradłaś mi noc. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czuję się, jakbym wzięła udział w grupowym orgazmie ;)

Dziękuję za ciepłe słowa <3 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie było mnie kilka tygodni a tu się tyle wydarzyło :)

Ciesze sie ze moglam przeczytac wszystko na raz zamiast irytować się czekaniem na kolejne fragmenty :)

-Od kiedy tak cię interesuje robienie sobie dredów? – kręcili głowami. Szłam w zaparte, że o nich marzę. Najwyżej mi się potem odwidzi.

Jak juz mowilem twoje teksty otwierają mi oczy na to jak działają kobiety, ten cytat mi bardzo wiele wyjaśnił :) o co chodzi z ta kobieca zmiennością.

Wybij mnie z ogarniającej mnie dumy jesli sie myle i to nie ja wpłynąłem na pomysł zmiany narratora…

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo mi się podobało.

Dotarłem tutaj z polecenia iko po tym jak zachwyciłem się opowiadaniem Maki.

Tak naprawdę to nie wiem co powiedzieć.

To budowane stopniowo napięcie aż wychodziło z ekranu i rozlewało się we mnie.

Napiszę więc krótko: DZIĘKUJĘ. 

I jeszcze raz  :poklon:  :poklon:  :poklon:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rito, cudnie spedzilam wieczor na tej lekturze... i jakze sie ciesze, ze moglam zapoznac sie od razu z caloscia, w odcinkach to byloby nie do wytrzymania.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najpierw przeczytałem Maki. Potem trafiłem tu. Czytałem w wolnych chwilach od niedzieli. Jest wtorek, siedzę w robocie a myśli błądzą gdzieś daleko.

Pięknie piszesz Rita.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najpierw przeczytałem Maki. Potem trafiłem tu. Czytałem w wolnych chwilach od niedzieli. Jest wtorek, siedzę w robocie a myśli błądzą gdzieś daleko.

Pięknie piszesz Rita.

Ojej...  :rolleyes: I mnie zawstydził  :facepalm:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pięknie piszesz Rita.

Eeeetam podlizujesz sie :D A tak nawiasem mówiąc...

fajnie że dziewczyny mają twórczą wenę i ciekawie piszą ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...