Skocz do zawartości
rita

Rita

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, dziękuję Przy okazji zadam pytanie techniczne - wniosłam opłatę, wpisałam się na powitalnym a nadal nie mogę dostać się do grupy żeby się określić. Co przegapiłam?

aaa ... złapałam :)

Ty VIP jesteś i to jest Twoja grupa :) Innej już nie wybierzesz :) Tak to sobie sama uczyniłaś :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hahaha, też kiedyś miałem ten dylemat, ale w końcu zajarzyłem, że tutaj VIP jest naprawdę debeściak i nie musi się w ogóle określać :D

Witaj w naszym radosnym gronie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miło mi że tu zawitałas. Rita fajnie mi się kojarzy. 

O, z czym? :)

Aha, czyli jestem w grupie narodu wybranego...no ok, też może być :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Rita,

co teraz ciekawego czytasz? polecisz coś? :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj Rito. Jestes w najlepszym z mozliwych miejscu do realizacji Waszych fantazji

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Rita,

co teraz ciekawego czytasz? polecisz coś? :)

Idzie do mnie książka specjalistyczna dotycząca mojej pracy zawodowej którą póki co się nie pochwalę, więc polecić tego co będę czytać nie polecę :D Ale z dobrych książek polecam serię "Nocarza" Magdaleny Kozak. Jest moc!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Krótko, zwięźle i na temat :).

Witaj i poznawaj bo ludzie tutaj fajni (powiedział ten co nikogo nie poznał :P) i z niejednym (lub niejedną) można nie tylko konie ale i serca kraść :).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No wstępnie bardzo tu miło :)

Przy okazji wrzuciłam coś w dział opek, może mi motywacja do ich pisania zostanie przez to.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...