Skocz do zawartości
PaJa80

Maz/niewolnik zawiodl

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

dzis wpadlam na wg mnie moze ciekawy pomysl. Chcialabym ukarac meza i mialam kilka pomyslow ale pomyslalam ze seksownie by bylo podzielic sie z Wami historia jak to moj maz "nie dal rady" by go upokorzyc i pozwolic Wam zadecydowac o jego karze. Dam mu do przeczytania ten post przed kara. Mozecie go pozdrowic ;) Wybiore cos ciekawego.

A tlo wyglada tak. Maz musial wyjechac na delegacje. Nie bylo go prawie miesiac. Ja z dziecmi i domem zostalam sama. Wrocil i oczywiscie bylismy obydwoje bardzo napaleni. Wieczorem wskoczylam w skorzane ciuszki i kazalam sobie uslugiwac. W sumie nie chcialm by on doszedl. Zawsze jak nie dojdzie to nowy seks niedlugo. Cieszylam sie chwila i moglo byc super. Tak dlugo sie mna zajmowal ze w koncu nie do konca byl twardy. Kazalam mu wejsc a on nie powiedzial ze nie do konca jest gotowy. Od razu zaczekam szczytowac na tym miekkim flaczku a w polowie mego orgazmu wypadl! Caly miesiac a on mi zmarnowal orgazm. Mozecie tez to skomentowac a ja przypilnuje by przeczytal.

Teraz chodzi z maslanymi oczami i mowi ze nie moze skupic sie na pracy. Co proponujecie? Ciekawa jestem waszych propozycji.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No brawo, czlowiek wyciagnie Ouije i nadchodza .... Dominujace kobiety!!!!

A tak na serio Witam :-)  jak to czytalem to od razu mi przez mysl przeszlo pewne urzadzenie. Ja bym proponowal, zebys meza niewolnika uzyla z tm urzadzeniem kilka razy az sie nauczy panowac na twardosicia materialu.

post-19657-0-38161700-1492777297_thumb.jpg

Pozdrawiam bardzo niewolnika - zawodzacego jednak szczesliwego.

Wada kary? Jego maslane oczka i brak koncentracji bedzie sie poglebial ....

Pozdr

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pozamiatałeś! Ja głosuję za powyższą karą! 
Dla tych, z którymi seks jest jak gra w bierki ugotowanym makaronem to najlepszy zestaw. 

Ewentualnie dla szybkostrzelnych, co to za dużo czują i nadmiaru emocji nie potrafią pohamować to można jeszcze takie nakładki zastosować:
post-9945-0-93661000-1492814839_thumb.jpg

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Można powiedzieć mężowi, że orgazm, który z nim miałaś był fajny, sympatyczny taki jak się z mężem po 20 latach małżeństwa ale za to ten drogi mężu, który miałam kilka dni później to był ORGAZM.

Kochany mężu, żadne słowa, które wypowiem nie oddadzą tej eksplozji podniecenia i przyjemności jakie miałam! Przypomniało mi się nasze początki i ekscytacje każdym dotykiem, każdą chwilą! Szkoda że nie uczestniczyłeś w tym orgaźmie.

Pewnie mąż by zwariował o czym Ty mówisz a czy to byłby orgazm z kimś innym, czy sama ze sobą czy w ogóle by nie było to już tylko Twoja słodka tajemnica.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to ma być kara, a nie nagroda. Autorka postu jest na koncie zarejestrowanym jako "Para Cuckold".
Swoją drogą - ja bym miesiąc na niego i tym samym seks nie czekała. Spotykałabym się w tym czasie regularnie z kochankiem/ami. 
Nie wiem, jakie macie ustalenia, może bez jego obecności nie zdradzasz, ale jeśli tak to wychodzi na to, że niesłusznie ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to ma być kara, a nie nagroda. Autorka postu jest na koncie zarejestrowanym jako "Para Cuckold".

Swoją drogą - ja bym miesiąc na niego i tym samym seks nie czekała. Spotykałabym się w tym czasie regularnie z kochankiem/ami. 

Nie wiem, jakie macie ustalenia, może bez jego obecności nie zdradzasz, ale jeśli tak to wychodzi na to, że niesłusznie ;)

Kocham Modliiishke - to tyle w temacie po tym wpisie - zgadzam sie z takim punktem widzenia definitywnie :-)

Nie wyobrazam sobie wyrzutow sumiena i cierpien jakie bym przezywal gdybym spowodowal ze moja Pani nie ma sexu przez miesiac - to nie ludzkie traktowanie kobiety!!!! Jakisz koszmar przeciez, nie moglbym zasnac wrecz!!!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż za niespodziewane wyznanie uczuć ;) Zwłaszcza zważywszy na to, że swoim postem praktycznie zamknąłeś temat, bo nic już raczej (?) nic lepszego nie wymyśli.
Niech się jednak w obu kwestiach, zarówno kary i celibatu, wypowie autorka. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no jeszcze opcja light jest taka - tak zeby wybor byl. (oczywiscie jego naturanly sprzet powinien byc nadal aresztowany) Kwestia tylko czy autorka chce - czy nie chce mu patrzec w oczy po tym co jej zrobil!

post-19657-0-18524700-1492884227_thumb.gif

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekuje za wszystkie podpowiedzi. Pomysly zacne i juz w przeszlosci probowalam ale nie moge sie przekonac do sztucznych czlonkow. Zaserwowalam mu w zwiazku z tym dokladnie to co on mi. Wsadzilam go w pas cnoty wiec nie mogl osiagnac wzwodu. Potem zmarnowalam mu orgazm do miseczki z obietnica ze zafunduje mu kolejny miesiac abstynencji z takim finalem.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym jeszcze dodał żebyś mu kazała:

- przeczytać całego Tołstoja wspak, stojąc nago na balkonie

- nauczyć się północnokoreańskiego w tydzień

- wejść na forum onetu, przeczytać wszystkie komentarze i się do nich odnieść merytorycznie

Tudzież kary wręcz niemożliwe do spełnienia:

-pojechać na zlot cuckoldplace

kara combo

-pojechać na zlot cuckoldplace na trzeźwo

lub multicombo

-pojechać na zlot cuckoldplace na trzeźwo i zaliczyć jakąś hotkę

:list:

• Lubię 6
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...