Skocz do zawartości
Cmantis

Jak odlaneźć kobietę dominujacą - spostrzeżenia

Rekomendowane odpowiedzi

Tak troche z humorem - wiec moze to powinno byc w dzialem humorzastym, ale w koncu to wszystko nie musi byc takie powazne, parwda? No i nie ukrywam, ze chcialbym rozruszac troszke tematy BDSMowe bo zarosly pajeczyna!!!! 

Po pierwsze nalezy zaopatrzyc sie w taki sprzet jak na obrazku

post-19657-0-35395400-1492772585_thumb.jpg

I. Przygotowanie:
Do seansu potrzebujemy od 2 do 5 uleglych, rozkładamy sprzęt (plansza i ruchomy wskaźnik tez), plansza składa się z alfabetu małych i dużych liter a także cyfr oraz innych wyrazów takich jak: NIEBO, PIEKŁO, BAZA, INNE MIEJSCA, CZYŚCIEC, TAK, NIE, NIE WIEM i najważniejszy KOŃCZE. Ogólnie pora dnia nie ma wpływu ale, chodzi o ciszę i spokój (dlatego najlepszą porą jest NOC- ponieważ rośnie adrenalina i jest wielki spokój). Potrzebne są też świeczki (obojętnie ile - ale duzo).

II. Przebieg:
Siadamy przy stole, i każdy uyleglych dotyka LEKKO palcem "wskaźnika" (powinien juz byc naprezony), następnie przywołujemy kobiete dominujaca "my zebrani tutaj przywołujemy do rozmowy Pania (moze byc tez Domine, Mistress itp), "o Pani, jeżeli jesteś z nami daj nam jakiś znak lub porusz pejczem i wskaż na (TAK)”, jeśli się nie wstawi przywołujemy ja wielokrotnie, jednak nie możemy jej zmuszać do przybycia, jeśli przez dłuższe przywoływanie nie przybędzie najlepiej pobawic sie z wlasna reka. Kobieta dominujaca, kiedy przybędzie daje się odczuć - robi sie chłód w pomieszczeniu.

III. Rozmowa:
Na początku trzeba sprawdzić czy Kobieta dominujaca cos nam nie zrobi, dlatego pytamy się co nam zrobi (do tego służą napisy na planszy NIEBO, PIEKŁO, CZYŚCIEC i INNE MIEJSCE) i czy bedzie ostro (TAK lub NIE). Nie wolno przemęczać Kobiety dominujacej. Czasami także Kobiety dominujace nie znają odpowiedzi (NIE WIEM) lub nie mogą odpowiedzieć. Czasami zdarza się, że kobieta dominujaca odpowiada w języku zakneblowanych, i nic nie da się zrozumieć.

IV. Odwołanie:
Najważniejsza część seansu. Mianowicie po zakończeniu seansu powinno się powiedzieć "Dziękujemy ci Pani Kobieto dominujaca za sesje i przepraszamy za naruszenie Twojego spokoju", Kobieta dominujaca powinna odpowiedzieć "KOŃCZĘ Z TOBA".
  • Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Omijałam ten wątek, bo byłam pewna, że to kolejny w stylu "Jak i gdzie mam znaleźć dla siebie Dominę?"

A tu taka niespodzianka  :klaszcze:

@@RafalMad, dzięki za ten wpis. Rozbawił mnie :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przydałaby się jeszcze instrukcja jak przywołać dobrego, posłusznego, nic nie wymagającego, w pełni oddanego niewolnika dla żony :->

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...