Skocz do zawartości
Cmantis

Czy kobiety wola mężczyzn uległych czy dominujących

Rekomendowane odpowiedzi

cholera... sama jestem zaskoczona swoją odpowiedzią :D

A wiec - nie wiem jak zdefiniowac to pytanie bardziej dokladnie :-) Ale tak ... czy wolisz ciganac za wlosy i dawac klapsy czy zeby Ciebie ciagneli za wlosy i dawali klapsy. (klapsy to klapsy - na wszelki wypadek zastrzegam, ze nie mam na mysli zadnej przemocy domowej czy czegos takiego i to w zadnym kierunku - ale to chyba jest jasne)

lubię obie formy, w zależności od nastroju jeśli chodzi o sypialnię

Ulegly facet kojarzy sie z takim ciapa, ale tez mozesz miec honor i byc the best, ale jednak sluchac i sluzyc swojej Pani. Odrzucamy ciapowatych facetow, skupiamy sie na tych drugich tyle, ze takich uleglych w stosunku do swojej Pani - Albo takich co lubia jak Pani sie Ich slucha.

i tu się zgadzam, odrzucamy ciapy schematycznie postrzegane przez większość "ogrów", tu wolę mężczyznę nastawionego na moje potrzeby, wsłuchanego we mnie ale nie podległego totalnie, takiego co ma swoje zdanie, co spowoduje, że czasami jednak muszę się pociskać by go do szeregu moich potrzeb ustawić, nie kojarzy mi się to jednak nijak z uległością, dla mnie taki mężczyzna jest męski i jednocześnie czuły, ma charakter i dokładnie wie czego chce i co mu sprawia przyjemność, umie w zęby dać i kran naprawić bo wie, że to dla mnie ważne i to zrobi też :D

upsss... trzeba w rozmowie naszej szerzej skupić się na zdefiniowaniu uległości i dominacji, bo każdy może rozumieć to inaczej...

zatem wg powyższego postrzegania to wychodzi, że lubię uległych choć ich tak nie postrzegam :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

umie w zęby dać i kran naprawić

hmmm ale przed, czy w trakcie ??? ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm ale przed, czy w trakcie ???  

jeśli chodzi o jego kran to ma działać jak mi się chce :P  nie ważne kiedy, ważne by działał  :evil:  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli chodzi o jego kran to ma działać jak mi się chce  nie ważne kiedy, ważne by działał    

...a to jednak uległy skoro ma dostać w zęby i do tego kran ma działać ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

cholera... sama jestem zaskoczona swoją odpowiedzią

nie nie... dokładam paradoks.... bo że krnąbrna jestem z natury.... to też chciałabym aby mnie do szeregu ustawił....

czyli jednak switch - to jest optymalny mężczyzna dla mnie na codzienne i łóżkowe zapasy :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To juz po raz N-ty widze,ze switch to najlepsza opcja. Trzeba sie zaczac zastanawiac nad jakas zmiana moze ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię dominatorów, samców alfa.. W 99% przypadków:) Od czasu do czasu wolę uległego. Tak dla równowagi..

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rafał, to bez sensu.

Albo się coś czuje, albo nie.Jeśli nie czujesz, to będziesz nieautentyczny i będziesz się z tym męczył, a przy okazji zamęczysz kobietę.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ...   Czy kobiety wola mężczyzn uległych czy dominujących?

Pytanie jest niemal banalne a odpowiedź tak oczywista, że aż boli. Pomijając wszelkie "pierdalamencje", etykę, moralność czy konwenanse, kobiety wybierają facetów tak samo jak np jabłka. Jedne lubią kwaśne inne słodkie i tak są kobiety pragnące dominujących mężczyzn i takie, które za wszelką cenę szukać sobie będą oddanych i totalnie uległych partnerów. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No nie. Oczywiste jest ze pytanie to nie moze byc brane pod uwage jako generalizacja i wtedy odpowiedz bedzie taka jaka dales. I oczywiste jest ze chodzi tu o odpowiedz subiektywna na pytanie. Odpowiedz typu ja wole to a moja kobieta to woli tamto. Nie oczekuje dywagacji typu definitywnie kobiety i to wszystkie wola takich czy siakich

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...