Skocz do zawartości
Cmantis

Czy kobiety wola mężczyzn uległych czy dominujących

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek

warto dodać, że uległa nie jest głupiutką istotą, która mokrą się czyni na zapowiedź klapsa :P

to bardzo często są mocno świadome kobiety, które bardzo dobrze wiedzą czego pragną i byle czym, atrapą dominacji nie da się ich omamić

można odnieść wrażenie, że Ci "masterzy" zapominają jak wymagającą choć uległą jest ta druga strona

nie będzie umiał nią zarządzić, to rusałka zarzuci obolałym tyłkiem i pójdzie do innego :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mnie z lekka przyciągnie opis profilu i postawa w dyskusjach, ta obecność merytoryczna w rozmowie :) a niewielu to czyni, więcej jest takich co przy fotkach "z dominacji" się brandzlują

Tych co się brandzlują, szanujemy tak samo jak i tych, którzy szukają "merytorycznej postawy w dyskusjach". Na tym polega komuna w jakiej tu żyjemy.

Mogę zrobić CO ZECHCĘ

Ale tego nie czynię, lub czynię gdy muszę dopiero i gdy ma to uzasadnienie.

Tak! Bo tak się mi jakoś stało, że zdarzały się spotkania na kawę jeszcze bez konkretnego kontekstu, a na miejscu wszystko wybuchło.

To też, przerabialiśmy tysiąc, jak nie milion razy. By się umawiać na kawę właśnie, i sobie nie czynić presji oczekiwań, bo nie ma nic gorszego. Nie męczyć materiału.

Są tu zwolenniczki uległych? Powiecie co mają w sobie takiego nieodpartego?

Przyłączam się do pytania.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rafał, odpowiadając na Twoje pytanie - gdybym miała szukać życiowego partnera, to: 1. odpowiadałby mi mężczyzna uległy, ale wyłącznie wobec mnie; 2. w seksie mógłby być uległy wobec kochanka tylko wówczas, gdy JA mu rozkażę; 3. w życiu zawodowym żadnej uległości; 4. taki, który albo będzie umiał coś w domu zrobić, naprawić, albo będzie umiał zarobić na fachowca; 5. taki, który bez szemrania posprząta mieszkanie, wyprasuje moją sukienkę, pomasuje mi stopy, gdy będę zmęczona; 6. ale nade wszystko taki, na którym będzie mi zależało, którego obdarzę uczuciem i interesujący jako człowiek, z hobby, pasjami, skrystalizowanymi poglądami. Kochanek chętnie dominujący wobec mnie, owszem, ale wyłącznie w seksie. Bezwzględnie - szanujący rogacza i nierozpędzający się do jakichkolwiek prób dominacji w kontaktach towarzyskich, gdyby takowe zaistniały.

Głupio siebie cytować, ale dla przypomnienia. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Są tu zwolenniczki uległych? Powiecie co mają w sobie takiego nieodpartego?

HotGirl, a co sprawia, że kręci Cię mężczyzna dominujący?

Oczywiście nie mam na myśli strony technicznej, a mentalną. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

HotGirl, a co sprawia, że kręci Cię mężczyzna dominujący? Oczywiście nie mam na myśli strony technicznej, a mentalną.

Hah czyli zostaniemy przy dominacji..

Dobre pytanie Zouza.

Ja chyba lubie zatracić siebie, utratę kontroli, trochę zniknąć...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chyba lubie zatracić siebie, utratę kontroli, trochę zniknąć...

A ja lubię w uległym mężczyźnie właśnie tę jego utratę kontroli. Też.

To ciężko tak jednoznacznie określić - po prostu coś Cię podnieca, pociąga, a coś innego wcale. To się po prostu czuje.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Dlatego też uważam, że to paradoks ale uległe są biorcami a dominujący dawcami.

ni cholery tej części wypowiedzi nie jestem w stanie zrozumieć (z pozostałą się nawet zgadzam); czy możesz innymi słowy, przykładami czy jakkolwiek wytłumaczyć tę tezę ?

Kobiety pewne wolą mężczyzn w których mają oparcie.

Ciebie też proszę o rozwinięcie myśli. Bo nie wiem czy pewne tzn. niektóre czy pewne to te które są siebie świadome - to raz.

A dwa - ajajaj dzisiaj takie czasy, że mężczyźni również szukają oparcia w kobietach. Coś mi tu schematem trąci, jeśli możesz też rozwiń :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ni cholery tej części wypowiedzi nie jestem w stanie zrozumieć (z pozostałą się nawet zgadzam); czy możesz innymi słowy, przykładami czy jakkolwiek wytłumaczyć tę tezę ?

Ciebie też proszę o rozwinięcie myśli. Bo nie wiem czy pewne tzn. niektóre czy pewne to te które są siebie świadome - to raz.

A dwa - ajajaj dzisiaj takie czasy, że mężczyźni również szukają oparcia w kobietach. Coś mi tu schematem trąci, jeśli możesz też rozwiń :)

To literówka mało być słowo  pewnie a nie pewne, takie jest rozwinięcie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To literówka mało być słowo  pewnie a nie pewne, takie jest rozwinięcie :)

A myślałem, że wszystkie nie tylko świadome siebie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...