Skocz do zawartości
Cmantis

Czy kobiety wola mężczyzn uległych czy dominujących

Rekomendowane odpowiedzi

Ale seks... to przecież coś innego niż możliwość odegrania się na Malinowskim, bo za dobre rankingi ma.

Ale tutaj była mowa o pseudo Masterach oraz o tym kto jest samozwańczy. Rankingi w tym przypadku najmniej mnie interesują. Mentalność Polaka który chce by innym było gorzej niż jemu samemu i tylko wtedy dobrze się czuje, tym bardziej. Zresztą, to nie ja napisałem że 80 procent z nich przeczołgałbym po ziemi? :) Bo i po co to robić? Myślę że marna to satysfakcja dla Pań, które szukają Mastera, by tych pseudo, przeczołgiwać po glebie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I możesz formalnie to zrobić.

Mogę zrobić CO ZECHCĘ :)

Zmienić, wyrzucić, wybaczyć, przywrócić, zadecydować, postanowić, usankcjonować a formalności wchodzą w życie i stają się życiem. Tu mamy świetny przykład. Wszyscy o tym wiedzą, ale nikt nie lubi gdy mu się o tym przypomina, prawda? Kobiety piszą, że lubią ALFA, ale uchowaj, gdy sam się tak określa. Bo to przecież one, uległe rusałki winny mu dać najpierw namaszczenie? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Zmienić, wyrzucić, wybaczyć, przywrócić, zadecydować, postanowić, usankcjonować a formalności wchodzą w życie i stają się życiem. Tu mamy świetny przykład. Wszyscy o tym wiedzą, ale nikt nie lubi gdy mu się o tym przypomina, prawda? Kobiety piszą, że lubią ALFA, ale uchowaj, gdy sam się tak określa. Bo to przecież one, uległe rusałki winny mu dać najpierw namaszczenie? :)

Choć zgadzam się z Tobą co do uwagi na temat "samozwańczego", to twierdzę, że gdy ktoś jest masterem to czuć i z wypowiedzi, może mieć to w opisie profilu lecz wcale nie potrzebuje tego podkreślać. Jeśli nim jest, to czuć nawet z literek i poglądów.

Niektórzy to nawet bronią się przed takim szufladkowaniem. Nie jest im potrzebne. Wiedzą kim są i po to idą. Wyławiają rusałki które im to dadzą :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A z życia cuckoldowego - jakieś 80% "masterów" po 10 minutach bym przeczołgała po podłodze.

Nie wiem czy tak zachowują się masterzy generalnie, ale jeśli miałabym się opierać na moim doświadczeniu dominujący nie wybiera do zabawy każdej kobiety, tylko te które w jego ocenie "nadają się", "mają w sobie uległość". Podobnie jak uległa, nie będzie ulegać komu popadnie.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy bym nie przypuszczał że Master podejmuje w samochodzie i chce by mu tam zrobić loda.

Pewność siebie, musi z czegoś prawdziwego wynikać. Każdy winien być samozwańczym sobą. Nikt nie jest potrzebny do namaszczeń, bo to jedynie środki uświadamiające własne potrzeby. Nie odkryjesz swej natury póki nie spróbujesz. A nie spróbujesz, póki Ci się najpierw nie zamarzy by tak spróbować. W każdym więc z przypadków, jesteś swoim własnym motorem napędowym.

Uhmm. A ja mógłbym ich wszystkich zbanować, a nawet gdybym zechciał, zmienić im nazwę grupy z Master, na Nieudacznik. Każde z Nas, ma jakąś przechwałkę :)

No to właśnie tacy samozwańczy podejmują. Albo ja ich sama zaciągam, żeby trochę nimi szarpnęło :P

Ja już odkryłam swoją naturę. Tylko nie każda osoba jest odpowiednia, bym miała się z nią spełniać. Poszukiwanie jej jest trudne. Dotąd w swym życiu spotkałam raptem trzech mężczyzn, którym dałabym się / dałam się poprowadzić. Mam nadzieję, że to wkrótce się zmieni. Na sto prób jedna jest trafiona...

Co nie znaczy, że inna uległa nie poczuje klimatu z kimś, kto mi nie podpasował. Bo właśnie, każdy ma swoje potrzeby.

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiem za siebie. Dziwnym trafem "poczułam ten flow" z mężczyznami, którzy mieli wiele pokory w sobie. Naturalnej pewności siebie również, ale przy tym pokory, cierpliwości, spokoju...

Jeśli jest się alfa, nie trzeba o tym na każdym kroku mówić i się z tym obnosić.

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niektórzy to nawet bronią się przed takim szufladkowaniem

Ale ja już kiedyś o tym pisałem. Zdarzają się tu Panowie pewni siebie i za cel niektóre z Was,obierają sobie wtedy, aby takiego delikwenta sprowadzić do parteru. Formalnie :) Postami. Pokazać, że wy wcale nie uległe rusałki w tych Wilkowyjach, aż delikwent rezygnuje, szuka sobie miejsca, gdzie będzie mógł swoją pasję bycia tak zwanym Masterem, realizować. A ja pytam, jak inaczej ma się "rozgłosić" jak nie poprzez Profil, słowa, opisy? Ma się schronić za gardą niemego, nic niemówiącego Profilu i kusić spojrzeniem? :D

Jeśli jest się alfa, nie trzeba o tym na każdym kroku mówić i się z tym obnosić.

Przerabialiśmy to już TYSIĄC razy. Tak, nie musi się obnosić, najlepiej jeśli to sam William Wales z Braveheart. Rozumiem tą "naturę" tak wiem, rozumiem. Ty sama musisz odkryć że to prawdziwy Master. Musisz go namaścić.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Ale ja już kiedyś o tym pisałem. Zdarzają się tu Panowie pewni siebie i za cel niektóre z Was,obierają sobie wtedy, aby takiego delikwenta sprowadzić do parteru. Formalnie :) Postami. Pokazać, że wy wcale nie uległe rusałki w tych Wilkowyjach, aż delikwent rezygnuje, szuka sobie miejsca, gdzie będzie mógł swoją pasję bycia tak zwanym Masterem, realizować. A ja pytam, jak inaczej ma się "rozgłosić" jak nie poprzez Profil, słowa, opisy? Ma się schronić za gardą niemego, nic niemówiącego Profilu i kusić spojrzeniem? :D

subiektywnie :) mnie z lekka przyciągnie opis profilu i postawa w dyskusjach, ta obecność merytoryczna w rozmowie :) a niewielu to czyni, więcej jest takich co przy fotkach "z dominacji" się brandzlują :P

ja mastera umiem sobie wyczytać i zacząć wokół niego krążyć, delikatnym trzepotem rusałki skrzydeł pokazać, że chcę ulec... :D

edit: jak postami da się w parterze położyć, wybacz Sem, to dupa nie master :D - dalej subiektywnie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przerabialiśmy to już TYSIĄC razy. Tak, nie musi się obnosić, najlepiej jeśli to sam William Wales z Braveheart. Rozumiem tą "naturę" tak wiem, rozumiem. Ty sama musisz odkryć że to prawdziwy Master. Musisz go namaścić.

Tak! Bo tak się mi jakoś stało, że zdarzały się spotkania na kawę jeszcze bez konkretnego kontekstu, a na miejscu wszystko wybuchło.

Zdarzało się też, że kontekst był, ale i tak sobie sama musiałam zweryfikować. Czy gość na mnie zadziała w ten konkretny sposób...

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

RafalMad pytal sie kogo wolimy...a tu hajda! poszło w omawianie Alfa. Są tu zwolenniczki uległych? Powiecie co mają w sobie takiego nieodpartego?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...