Skocz do zawartości
Cmantis

Czy kobiety wola mężczyzn uległych czy dominujących

Rekomendowane odpowiedzi

@Lula

@Iko

Myśle, że tu nastąpi Wasze niedoczekanie...

Przecież nie można mieć i chcieć...

A switch w relacji BDSM wie i nie wie czego chce? Czyli to rozdwojenie jaźni czy inna schizofrenia... Hahaha :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Lula

@Iko

Myśle, że tu nastąpi Wasze niedoczekanie...

Przecież nie można mieć i chcieć...

A switch w relacji BDSM wie i nie wie czego chce? Czyli to rozdwojenie jaźni czy inna schizofrenia... Hahaha :D

Gdybym rozpatrywała pewne sprawy tylko ze swojego punktu widzenia, to switch byłby dla mnie osobą z rozdwojeniem jaźni - bo sama się w takiej roli zupełnie nie widzę, to nie ja. Na szczęście umiem na świat spojrzeć troszeczkę szerzej i wiem, że dla wielu osób wcielanie się w obie role niesie kompletne spełnienie.

Ciekawe, czy samozwańczy Master też to potrafi zrozumieć, spojrzeć szerzej. W ogóle posłuchać, co ma do powiedzenia uległa ;) (o ile według niego ma w ogóle cokolwiek do powiedzenia, haha...)

Lula.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe, czy samozwańczy Master też to potrafi zrozumieć, spojrzeć szerzej. W ogóle posłuchać, co ma do powiedzenia uległa

A kto to jest SAMOZWAŃCZY Master? Czy winien on ulegać wcześniej namaszczeniu na Mastera? Bo mnie się nie wydaje. Albo się ma dominującą naturę i jest się tego świadomym, albo nie. Bo chyba nie dowie się tego od rusałek, które by mu miały o tym powiedzieć :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Albo się ma dominującą naturę i jest się tego świadomym, albo nie.

Albo ma się obie (dominującą i uległą) - i z zaskoczeniem się to odkrywa, gdy wydaje się, że już wszystko o sobie wiemy. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i z zaskoczeniem się to odkrywa, gdy wydaje się, że już wszystko o sobie wiemy

Jeśli ktoś twierdzi że wszystko o sobie wie, to znaczy że już nie żyje. Wtedy jesteś samozwańczym Switchem. Mnie o tą samozwańczość chodziło.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

gdybym miała szukać życiowego partnera, to:

1. odpowiadałby mi mężczyzna uległy, ale wyłącznie wobec mnie;

2. w seksie mógłby być uległy wobec kochanka tylko wówczas, gdy JA mu rozkażę;

3. w życiu zawodowym żadnej uległości;

4. taki, który albo będzie umiał coś w domu zrobić, naprawić, albo będzie umiał zarobić na fachowca;

5. taki, który bez szemrania posprząta mieszkanie, wyprasuje moją sukienkę, pomasuje mi stopy, gdy będę zmęczona;

6. ale nade wszystko taki, na którym będzie mi zależało, którego obdarzę uczuciem i interesujący jako człowiek, z hobby, pasjami, skrystalizowanymi poglądami.

.

Wypisz wymaluj j :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A kto to jest SAMOZWAŃCZY Master? Czy winien on ulegać wcześniej namaszczeniu na Mastera? Bo mnie się nie wydaje. Albo się ma dominującą naturę i jest się tego świadomym, albo nie. Bo chyba nie dowie się tego od rusałek, które by mu miały o tym powiedzieć :)

Może za wiele zgorzkniałego jadu przeze mnie przepływa, ale trochę już spotkałam delikwentów zbyt pewnych siebie w stosunku do swego potencjału i umiejętności. Takich, to ja z szyderczym śmiechem i trzaskiem drzwi potrafię zostawić w ich własnych samochodach z na wpół napoczętym lodem.

Nie ma Mastera bez uległej. Jakaś rusałka więc go musi namaścić poprzez swoje oddanie się. Ja być może jestem zbyt trudnym materiałem do takich testów. Mogę i potrafię wyśmiać czyjeś zuchwałe przechwałki, ale też mogę i potrafię ugiąć się pod jednym milczącym spojrzeniem...

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie o tą samozwańczość chodziło.

Myślę, że wiem o co Luli chodzi, ale niech sama się odniesie do tego. :)

A z życia cuckoldowego - jakieś 80% "masterów" po 10 minutach bym przeczołgała po podłodze. :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może za wiele zgorzkniałego jadu przeze mnie przepływa, ale trochę już spotkałam delikwentów zbyt pewnych siebie w stosunku do swego potencjału i umiejętności. Takich, to ja z szyderczym śmiechem i trzaskiem drzwi potrafię zostawić w ich własnych samochodach z na wpół napoczętym lodem. Nie ma Mastera bez uległej. Jakaś rusałka więc go musi namaścić poprzez swoje oddanie się. Ja być może jestem zbyt trudnym materiałem do takich testów. Mogę i potrafię wyśmiać czyjeś zuchwałe przechwałki, ale też mogę i potrafię ugiąć się pod jednym milczącym spojrzeniem...

Nigdy bym nie przypuszczał że Master podejmuje w samochodzie i chce by mu tam zrobić loda.

Pewność siebie, musi z czegoś prawdziwego wynikać. Każdy winien być samozwańczym sobą. Nikt nie jest potrzebny do namaszczeń, bo to jedynie środki uświadamiające własne potrzeby. Nie odkryjesz swej natury póki nie spróbujesz. A nie spróbujesz, póki Ci się najpierw nie zamarzy by tak spróbować. W każdym więc z przypadków, jesteś swoim własnym motorem napędowym.

A z życia cuckoldowego - jakieś 80% "masterów" po 10 minutach bym przeczołgała po podłodze.

potrafię zostawić w ich własnych samochodach z na wpół napoczętym lodem.

Uhmm. A ja mógłbym ich wszystkich zbanować, a nawet gdybym zechciał, zmienić im nazwę grupy z Master, na Nieudacznik. Każde z Nas, ma jakąś przechwałkę :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uhmm. A ja mógłbym ich wszystkich zbanować, a nawet gdybym zechciał, zmienić im nazwę grupy z Master, na Nieudacznik. Każde z Nas, ma jakąś przechwałkę :)

I możesz formalnie to zrobić.
Ale seks... to przecież coś innego niż możliwość odegrania się na Malinowskim, bo za dobre rankingi ma. ;)

Nigdy bym nie przypuszczał że Master podejmuje w samochodzie i chce by mu tam zrobić loda.

Są rzeczy, o których się nawet fizjologom nie śniło. :lach:
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...