Skocz do zawartości
Cmantis

Czy kobiety wola mężczyzn uległych czy dominujących

Rekomendowane odpowiedzi

uległa w związku z Panem jest stroną biorącą . Przemyśl to ze spokojem.

Ulegla na kolanach przed panem to bierze, ale penisa w usta...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Ulegla na kolanach przed panem to bierze, ale penisa w usta...

no tak :) bo jak jest dominującą stroną to daje usta...nie panu a penisowi :lach:

uległy może wiedzieć czego chce- może chcieć spełniać polecenia swojej Pani

Tak, to paradoks, uległa w związku z Panem jest stroną biorącą . Przemyśl to ze spokojem.

nie znam się na uległości lecz bardzo chcę ulec i mimo wszystko uważam taki układ za równorzędny bo obie strony dają i biorą to czego pragną

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobietom jest to absolutnie obojętne, czy mężczyzna jest uległy, czy dominujący - byle był bogaty.

W myśl dowcipu:

Do monopolowego wchodzi niezbyt zadbany mężczyzna.

- Wino!

- Prosze pana, ale jakie wino? Wytrawne? Półsłodkie? Francuskie? Chilijskie? Kalifornijskie...?

- Proszem paniom, może być i kalifornijskie byleby nie kosztowało wiency jak trzy pieńdzisiąt.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Kobietom jest to absolutnie obojętne, czy mężczyzna jest uległy, czy dominujący - byle był bogaty.

:facepalm:

ile zarabiasz?

stać Cię na aktywności w temacie? :P:lach:

nie odpowiadaj... wymykam się Twojemu spojrzeniu na kobiety :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

JA myślę że większa część Pań lubi mężczyznę, który wie czego chce. Dlatego wolą dominujących. Moja znajoma (uległa) mówiła mi, że jej ojciec zawsze ulegał matce i ona nie chce mieć kochanka/ partnera który będzie jej ulegał. 

Każdy ma inne potrzeby. Ale - kobiety uległe są nastawione na branie, nie na dawanie - swoisty paradoks nieprawdaż. 

JA jestem mężczyzną dominującym. Myśl, że kobieta może mnie potraktować, jak psa (w kategoriach bdsm) jest mi całkowicie obca i nie do zaakceptowania.

A ulegli mężczyźni są nastawieni na branie czy dawanie?

Skoro uległy mężczyzna nie wie czego chce ("ulega matce" :lach: ), to czy uległa kobieta wie czego chce?

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

RafalMad

przejmujesz sie jakimiś wypocinami podpierającymi się badaniami niewiadomego pochodzenia. Może być tak, że duża część kobiet szuka Alfa. I zdecydowanie wierzę w to, że są kobiety, które lubią w związku dominować - po przykłady wystarczy rozejrzeć się wokół.

Wiesz, jeśli mowa o związku także pozaerotycznym, partnerskim, to ważna jest elastyczność. Jeśli partnerzy są ustawieni sztywno w rolach - dominacja-uległość zazwyczaj zaczynają się problemy, zwłaszcza jak pojawiają się życiowe wyzwania.

Powodzenia i dobrej zabawy:)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

dużo w tym prawdy iko, dawca / biorca zbyt przywiązujecie się do nazw, przywiązujcie się do treści

hm jaka strona twojej duszy pragnie uległości, ale to już temat na pw jeśli chcesz porozmawiać pisz

na PW nie chcę

lubię dyskusje i poznawanie innych poglądów :)

zawsze w rozmowie szukam treści ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:facepalm:

ile zarabiasz?

Z pewnością znacznie mniej niż Super Moderator :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dużo w tym prawdy iko, dawca / biorca zbyt przywiązujecie się do nazw, przywiązujcie się do treści

hm jaka strona twojej duszy pragnie uległości, ale to już temat na pw jeśli chcesz porozmawiać pisz

Skoro zlałeś temat wgłębiania się, kto jest dawcą, a kto biorcą... To może mi chociaż odpowiesz, czy uległa kobieta według Ciebie wie czego chce? (skoro uległy mężczyzna nie wie...).

I nie chodzi mi tylko o suche stwierdzenie, że "uległa chce służyć Panu i spełniać jego polecenia".

Lula.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...