Skocz do zawartości
Cmantis

Czy kobiety wola mężczyzn uległych czy dominujących

Rekomendowane odpowiedzi

1. odpowiadałby mi mężczyzna uległy, ale wyłącznie wobec mnie; 2. w seksie mógłby być uległy wobec kochanka tylko wówczas, gdy JA mu rozkażę; 3. w życiu zawodowym żadnej uległości; 4. taki, który albo będzie umiał coś w domu zrobić, naprawić, albo będzie umiał zarobić na fachowca; 5. taki, który bez szemrania posprząta mieszkanie, wyprasuje moją sukienkę, pomasuje mi stopy, gdy będę zmęczona; 6. ale nade wszystko taki, na którym będzie mi zależało, którego obdarzę uczuciem i interesujący jako człowiek, z hobby, pasjami, skrystalizowanymi poglądami.

Zouza.... ale powiedz mi, czy to jest wg Ciebie mężczyzna uległy? Czy zwyczajny mężczyzna  ani uległy ani dominujący? Najzwyczajnieszy po prostu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Iko, gdyby nie pkt. 1, to pewnie bym się zgodziła ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Iko, gdyby nie pkt. 1, to pewnie bym się zgodziła

no to ja bym chętnie porozmawiała co to jest punkt nr. 1 na przykładach, bo wnoszę że uległość ma różne oblicza a może się? mylę 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewne ma inne dla Ciebie, a inne dla mnie. ;)

Może wkrótce pokuszę się o rozwinięcie tematu, ale nie dziś, bo padam.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza.... ale powiedz mi, czy to jest wg Ciebie mężczyzna uległy? Czy zwyczajny mężczyzna  ani uległy ani dominujący? Najzwyczajnieszy po prostu.

Wywołana wczoraj do tablicy pokuszę się o bardzo krótką dziś "diagnozę". ;)

Mężczyzna ani uległy, ani dominujący - owszem, często zrobi coś dla Ciebie, z tych wymienionych przeze mnie rzeczy. Ale nie zawsze, nie bezwzględnie, choćby sam "na pysk padał". Będzie też oczekiwał czegoś od Ciebie.

Uległy będzie "zawsze do usług", niczego nie oczekując w zamian. Będzie przeszczęśliwy, gdy będzie mógł spełniać Twe życzenia, kaprysy. Ba! Każda nagroda będzie mnożona przez 1000. ;)

Boszszsz, nie wiem, czy zrozumiesz, bo jakoś nieskładnie dziś ubiera mi się myśli w słowa.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Boszszsz, nie wiem, czy zrozumiesz, bo jakoś nieskładnie dziś ubiera mi się myśli w słowa.

nawet nie wiesz jak bardzo rozumiem Twoje słowa powyżej... dziękuję... a i zmęczenie też (choć pewnie powody mamy inne)  :*

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uległy będzie "zawsze do usług", niczego nie oczekując w zamian. Będzie przeszczęśliwy, gdy będzie mógł spełniać Twe życzenia, kaprysy. Ba! Każda nagroda będzie mnożona przez 1000. ;)

I tak,  i nie :-)

Jednak jako ulegly tez czegos oczekuje. Ok to jest tak, ze konkretnie cos za cos, ale mysle, ze jako ulegly tez oczekuje od Pani tego, zeby byla Pania. Takie proste a jakze cholera trudne to jest. Nie kazda kobieta umie dominowac (tak jak nie kazdy facet zreszta) i wydaje mi sie, ze ta umiejetnosc powoduje, ze ulegly wrecz pragnie nie miec nic w zamian bo to bedzie to jego "cos" w zamian - cos co potwierdza, ze jest ulegly. Malo tego, mysle, ze ulegly wrecz bedzie wdzieczny, ze moze zrobic cos za "nic".

Ale -- musi chciec sie chciec! a to juz inna bajka 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rafale, ja określiłam jaka uległość MNIE odpowiada. :P

Ale przyznaję, moja "wizja" w znaczniej mierze pokrywa się z Twoją. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ich nazywam erotomanami gawędziarzami. W skrajnych wypadkach internetowymi koniobijcami. 

Wiele razy spotykam sie z okreselniem drugiej osoby jako ,,gawedziarz,, dziala to na mnie jak plachta na byka .Jestem prostym bardzo czlowiekiem i po takich slowach uslyszanych bardzo czesto jako ,,gawedziarz ,,to nie wiem co mam robic i tak mysle ze na dzien dobry oniesmielene sa inne osoby .Bo tak naprawde po co z kims rozmawiac skoro po drugim poscie przylepi sie mu łatke ,,Gawedziarza,,Czy nie lepiej w dziale powitac napisac cos o sobie i czym predzej podarzyc do Galerii kutasow i ptakow i pokazac swojego  Orła ,sokoła lub bażanta ( to zalezy co dala natura) i cierpliwie czekac  az jakas pani zainteresowana napisze...Niestety naleze do tej grupy gawedziarzy ,bo lubie rozmawiac z ludzmi i ich poznawac..I ciezko z mojej strony byc zdecydowanym i konkretny a przede wszystkim brak odwagi zaproponowac w pierwszym poscie kobiecie kawe i dobra zabawe ,bo przeciez wtedy spojrzy na mnie jak na idiote i chama ,a przeciez chce to pozwala zaoszczedzic czasu na rozmowy poznanie sie i takie tam...Czy o taki konkret chodzi.?No w sumie wszystko ma swoje wady zalety niestety...

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nazar, ja myślę, że po prostu nie zrozumiałeś postu Modlishki. :)

Bo nie o to chodzi, by nie rozmawiać, tylko wiedzieć czego naprawdę się chce.

A podeprę to przykładem z mojego podwórka.

Szukaliśmy uległego. Już prawie wydawało nam się, że jesteśmy w ogródku, witamy się z gąską, a tu pan wyskakuje z listą życzeń, np. "Pani musi być ubrana w latex". :D No prawie go śmiechem zabiłam! ;)

Czy drugi, z którym się spotkaliśmy, a potem focha strzelił, bo też się bzykaliśmy, a on sobie inaczej wyobrażał. Cóż z tego, że później błagał o kolejne spotkanie, skoro chyba mu się role pomyliły???

A takich przykładów mogłabym mnożyć.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...