Skocz do zawartości
Cmantis

Czy kobiety wola mężczyzn uległych czy dominujących

Rekomendowane odpowiedzi

Po przejrzeniu tematu muszę stwierdzić że kobiety:

1) zmienne są ;) - tzn. myśli jedno, mówi drugie a robi..., coś całkiem odmiennego od tych dwu poprzednich  :lach:

2) biorąc pod uwagę punkt pierwszy i zapytanie zasadnicze tematu : Czy kobiety wolą mężczyzn uległych, czy dominujących ?, odpowiadam :

- Kobiety wolą takich mężczyzn jakich w danym momencie potrzebują :).

Musicie jednak wziąć pod uwagę rozszerzenie p-ktu pierwszego i jeżeli one potrzebują np. ULEGŁEGO może to oznaczać, że chodzi im jednak o NIE DO KOŃCA ULEGŁEGO, i na odwrót   :lach:  :lach:

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pomijając wszelkie "pierdalamencje"

a właśnie, że nie można ich pomijać

zebranie ich wszystkich razem daje szanse na znalezienie odpowiedzi

- Kobiety wolą takich mężczyzn jakich w danym momencie potrzebują .

obawiam się, że trafiłeś w sedno :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiadajac na postawione w temacie pytanie uwazam , ze kobiety potrzebuja jednych i drugich mezczyzn to znaczy zarowno uleglych jak i dominujacych.

Czyli na zewnatrz samiec Alfa a w domu potulny baranek. Uleglych potrzebuje tylko do zaspakajania wlasnych potrzeb i dominujacych do zabezpieczenia warunkow materialnych.

Poniewaz taki szpagat rzadko sie udaje to w rezultacie malo jest takich idealnych kombinacji.

Generalnie to kobiety maja inne priorytety i mysla innymi kategoriami niz mezczyzni.

Jak powiedzial kiedys Jean-Paul Sartre :

KOBIETA NIGDY NIE WIE, CZEGO CHCE ,ALE NIE SPOCZNIE ,DOPOKI CELU NIE OSIAGNIE.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli tak to najlepszym ukladem jest Kobieta + UC w domu i Alfa+ na zewnatrz. Czyli taki moze zwiazek 3 osobowy.

Kobieta + Alfa

------------------

|

Ultimate

Cucokold

UC w zasadzie moze sie zajmowac wszystkim co kobiecie potrzeba do komfortowego zycia na zapleczu (dom, kran, moze kasa...) no i zeby alfa nie musial sie do tego znizac - na zewnatrz alfa moze dac kobiecie poczucie wartosci, mozliwosc bycia doceniona.

Tyle ze w takim ukladzie kobieta musi sie w pewnym sensie zajmowac kontrolowaniem klimatu, wzajemnych relacji, podtrzymywaniem motywacji etc. - a TO akurat kobiety umieja doskonale...

Zreszta jak sobie zerkniecie na normalne relacje to takich niefromalnych relacji jest sporo - tyle ze ci UC o tym nie wiedza :-)

No i co? robimy quizzzz kto sie gdzie odnajduje?

Ja - wiadomo :-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobiety wiedzą dokładnie czego chcą. Mężczyźni po prostu mają problem ze zrozumieniem naszego sposobu dążenia do celu. To mężczyźni swoim prostym sposobem myślenia przeinaczają nasz obraz :) I milion takich różnych powiedzonek stworzyli, że niby oni przez nas tacy uciśnieni. Do pracy nad sobą a nie na innych zwalać :D

"Dzieje kobiety to dzieje najgorszej tyranii, jaką znał świat, tyranii słabego nad silnym. To jedyna tyrania, która się nie kończy." (O.Wilde)

Najprościej pokazać "winnego" a najtrudniej zrozumieć drugiego człowieka i jego potrzeby.

Wiedziałem  

:*

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiadajac na postawione w temacie pytanie uwazam , ze kobiety potrzebuja jednych i drugich mezczyzn to znaczy zarowno uleglych jak i dominujacych.

Czyli na zewnatrz samiec Alfa a w domu potulny baranek. Uleglych potrzebuje tylko do zaspakajania wlasnych potrzeb i dominujacych do zabezpieczenia warunkow materialnych.

Poniewaz taki szpagat rzadko sie udaje to w rezultacie malo jest takich idealnych kombinacji.

Generalnie to kobiety maja inne priorytety i mysla innymi kategoriami niz mezczyzni.

Jak powiedzial kiedys Jean-Paul Sartre :

Stwierdzenie, że kobiety nie wiedzą czego chcą to szowinizm i generalizowanie.

Ja, na ten przykład, doskonale wiem czego chcę, a czego sobie absolutnie nie życzę. I absolutnie nie chciałabym switcha! Skoro chcę uległego to uległego, a nie że nagle się w nim samiec alfa obudzi i będzie sobie uzurpował prawo do władzy i kontroli. Nie!

Już wielokrotnie było wałkowane - mężczyzna uległy wobec swojej partnerki, bez względu na okoliczności i sferę życia prywatnego, nie musi być ciapą i sierotą w życiu zawodowym. 

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Już wielokrotnie było wałkowane - mężczyzna uległy wobec swojej partnerki, bez względu na okoliczności i sferę życia prywatnego, nie musi być ciapą i sierotą w życiu zawodowym.

No w ramki należałoby to oprawić!!! :)

BARDZO TRAFNE!

Rafał, odpowiadając na Twoje pytanie - gdybym miała szukać życiowego partnera, to:

1. odpowiadałby mi mężczyzna uległy, ale wyłącznie wobec mnie;

2. w seksie mógłby być uległy wobec kochanka tylko wówczas, gdy JA mu rozkażę;

3. w życiu zawodowym żadnej uległości;

4. taki, który albo będzie umiał coś w domu zrobić, naprawić, albo będzie umiał zarobić na fachowca;

5. taki, który bez szemrania posprząta mieszkanie, wyprasuje moją sukienkę, pomasuje mi stopy, gdy będę zmęczona;

6. ale nade wszystko taki, na którym będzie mi zależało, którego obdarzę uczuciem i interesujący jako człowiek, z hobby, pasjami, skrystalizowanymi poglądami.

Kochanek chętnie dominujący wobec mnie, owszem, ale wyłącznie w seksie. Bezwzględnie - szanujący rogacza i nierozpędzający się do jakichkolwiek prób dominacji w kontaktach towarzyskich, gdyby takowe zaistniały.

• Lubię 15

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

gdybym miała szukać życiowego partnera, to: 1. odpowiadałby mi mężczyzna uległy, ale wyłącznie wobec mnie; 2. w seksie mógłby być uległy wobec kochanka tylko wówczas, gdy JA mu rozkażę; 3. w życiu zawodowym żadnej uległości; 4. taki, który albo będzie umiał coś w domu zrobić, naprawić, albo będzie umiał zarobić na fachowca; 5. taki, który bez szemrania posprząta mieszkanie, wyprasuje moją sukienkę, pomasuje mi stopy, gdy będę zmęczona; 6. ale nade wszystko taki, na którym będzie mi zależało, którego obdarzę uczuciem i interesujący jako człowiek, z hobby, pasjami, skrystalizowanymi poglądami.

I teraz ja się zrewanżuję - w ramki oprawić! Ciężko mi cokolwiek do tego jeszcze teraz dodać.
Baa, pójdę dalej - będę Ciebie cytować tym wszystkim nieogarom, co to się do mnie zgłaszają, ale sami nie wiedzą kim są lub kim chcą być.  
  • Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

V I C TO R I A

Wyciagnalem to z Was drogie Panie! Ciezko bylo, ale bylo warto. Szalenie dziekuje za te refleksje i ramki - tak sobie to wyobrazalem i to chcialem uslyszec! 

Buziaki dla Wszystkich Pan i w szczegolnosci tych TOP

Dla chlopakow brak buziakow :-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ich nazywam erotomanami gawędziarzami. W skrajnych wypadkach internetowymi koniobijcami. 

Zatem odpowiadając autorowi - przede wszystkim mężczyzn zdecydowanych i konkretnych, którzy wiedzą, czego chcą. A to nam, kobietom, również w tym wątku, zarzuca się niezdecydowanie. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...