Skocz do zawartości
Cmantis

Czy kobiety wola mężczyzn uległych czy dominujących

Rekomendowane odpowiedzi

Wstępem, na FetLife czytałem sobie taki właśnie podobnie brzmiący wątek, i muszę powiedzieć, że trochę mnie on zasmucił. W temacie UC mam taki oto probem, że większość kobiet Dominujących (chyba w tamtym wątku to nawet wszystkie ) woli poznać samca Alfa, bo z nim się nie nudzi, bo je pociąga, bo (tysiąc innych argumentów). Żadna nie interesowała się samcem Beta który to powinien być Ultimate Cuckoldem.

Tak więc idąc tym tropem, jest praktycznie niemożliwe poznać kobietę będąc&chcąc byc UC.

Wygląda na to, że statystycznie lepiej jest poznać kobietę robiąc z siebie samca Alfa (jeśli ktoś umie) a potem powoli starać się przekabacić ją żeby była hotką i do tego cie zdominowała. 

Ja konkretnie z moim mega 10 cm penisem muszę wiec się sporo natrudzić, żeby zagrać mega ogiera alfa i w końcu kiedy zdejmę spodnie robi się wielkie UJJJJJ! i całe Alfa przerabia się automatycznie w Beta albo i Omega ...

Chciałem się zapytać szanownych UC i szanowne hotki co o tym myślicie?

Kobiety Dominujące wolą poznawać samców Alfa?

Szanowni UC byliście kiedyś alfa w związku czy rozpoczeliście już jako UC.

Kobiety kochane wyobrażacie sobie, że poznajecie i interesuje was już od początku UC?

Dziekuję za odpowiedzi serdecznie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że sobie wyobrażam. Jak dla mnie, rogacz najchętniej uległy, kochanek zdecydowanie samiec alfa :)

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że sobie wyobrażam. Jak dla mnie, rogacz najchętniej uległy, kochanek zdecydowanie samiec alfa :)

Tak, tak - kiedy to już działa to oczywiście, pytanie jest czy jako singielka zainteresowałaby się uległym? czy tak od początku kiedy kogoś poznajesz to powinien tego po sobie nie dawać poznać?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem singielką i interesuje mnie uległy mężczyzna. Nie uważam, żeby dobrym pomysłem było udawanie kogoś, kim się nie jest

• Lubię 14

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobiety Dominujące wolą poznawać samców Alfa?

Kobiety kochane wyobrażacie sobie, że poznajecie i interesuje was już od początku UC?

Absolutnie nie ma opcji, żebym chciała poznawać samców alfa. Ani na kochanka, a już na pewno nie na partnera życiowego. 
Dominować to my, a nie nad nami. 
Zatem tak, zdecydowanie wyobrażam sobie, że od początku interesuje mnie UC. Dla mnie dominujący rogacz to oksymoron. Wiem, że takowi są, ale u mego boku dla takowego nie ma miejsca. Akceptuję natomiast partnerski układ, w którym obie strony są równe, oczywiście poza sferą seksualną. 

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To juz dwie odpowiedzi które przywracaja wiare w sens egzystencji! Bardzo dziekuje - jakie to szczescie ze Fetlife to nie wszystko

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie sie wydaje ze bedac uleglym nie mozesz udawac dominujacego bo to nie zadziala... bedzie brakowalo szczegolow mowy ciala ktorych nie jestes w stanie zagrac bedac uleglym. 

Moim zdaniem najwazniejsze jest pokazywanie kobiecie zainteresowania, nie nachalnie, delikatnie, wyczuc jej zainteresowanie i powoli wchodzic w friendzone, bedac juz tam conajmniej kilkakrotnie razy dziennie kontaktowac sie z nia, pokazywac ze sie nia interesujesz, dlugo rozmawiac, budowac przyjazn ale caly czas pokazywac jaki jestes. Wtedy pewnego dnia ograniczyc kontakt i ona sama sie odezwie bo bedzie jej brakowalo tego do czego ja przyzwyczaisz, wtedy zlapie haczyk...

To jest dlugi proces, co najmniej kilka tygodni. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Blord a czemu w taki sposób chcesz "łowić". Nie rozumiem co takie Twoje łowy wnosza w tema kobiecych wyborów typu kochanka?

Strasznie ciekaw jestem co chciałeś przekazać a ja nie zrozumiałem.

To byla rada dla rafasl72, ja ulegly nie jestem pomyslalem tylko ze on zle szuka. 

Pomyslalem ze on patrzy na kobiete jak na zdobycz bedac uleglym to nie zagra. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli on jest ulegly to moim zdaniem powinien zauroczyc kobiete uwaga jaka jej poswieci. A z tego co pisze wynika ze on prubuje poderwac kobiete bo one szukaja tylko samca alfa. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Blord Twoja rada jest dobra jeśli ktos chce po wszystkim dostać po ryju od kobiety. Jesli cię uraziłem tym to przepraszam, ale gdyby mnie ktoś uwodził i "uroczył" apotem ograniczył to czy zakończył, bo taka była jego gra to dostałby po ryju - nie tylko wirtualnie.

Wprawdzie UC to nie moje klimaty, ale moim zdaniem rafasl72 nie ma zupełnie racji w podejściu do sprawy.

Nie uraziles mnie bo mnie nie zrozumiales. 

Moze nie wyrazilem sie wystarczajaco jasno, nie chodzi o zupelne odstawienie a jedynie o krok w tyl. Jesli np poswiecasz kobiecie uwage, piszesz do niej 5 - 7 razy dziennie to ona sie do tej twojej uwago przyzwyczaja, kiedy to ograniczsz do np 2-3 razy dziennie to ona zaczyna teskonic za tym kontaktem ktory byl wczesniej i ona sama zaczyna sie z toba kontaktowac czesciej a to jest prosta droga do tego zeby to przekrztaucic w zwiazek. 

caly sens mojej wypowiedzi jest taki ze bedac uleglym trzeba znalesz inny sposub na zdobycie uczucia kobiety, a kluczem do tego jest poswiecanie kobiecie uwagi. 

(ps: impulsywny jestes jaid )

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...