Skocz do zawartości
awaryjny

Cuckold wśród celebrytów

Rekomendowane odpowiedzi

Byłam ciekawa czy taka jest Twoja opinia o tym w co tu sie bawimy.

Ale okazuje się, że to tylko moja nadinterpretacja...

Uff ;)

Jakby taka była moja opinia, to bym musiał sam siebie zlinczować za to co ja wypisuje na tym forum :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Coś mi świta Cielecka + Chyra + taki rudy ziomeczek młodszy od nich sporo. Jakoś tak media (pudelek...) pisywały swego czasu, że spotykała się z oboma naraz.

#truestory

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

On. Nie wiadomo do konca... ale mario bischin jakas tam gwiazda disco polo bedzie rozkrecac impreze w club prive 20.05 pewnie sie napatrzy i nie tylko na takie układy .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiś czas temu w gazecie typu Viva był reportaż o Hannie Lis i na jednym ze zdjęć miała łańcuszek na prawej nodze. Rozbudziło to moje fantazje, czy to przypadek, czy może Hotwife :)

Później jeszcze gdzieś w necie, albo gazecie, spotkałem łańcuszek na nodze Patrycji Markowskiej

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiś czas temu w gazecie typu Viva był reportaż o Hannie Lis i na jednym ze zdjęć miała łańcuszek na prawej nodze. Rozbudziło to moje fantazje, czy to przypadek, czy może Hotwife :)

Później jeszcze gdzieś w necie, albo gazecie, spotkałem łańcuszek na nodze Patrycji Markowskiej

Co do Hanki Lis to bym nie podejrzewał.

Patrycja Markowska to mega otwarta kobieta i dość szalona.

Ma bodaj starszego faceta i wcale się nie zdziwię jak to otwarty związek albo chociaż w jedną stronę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może po prostu przesadzacie z tym łańcuszkiem na nodze i nie każda kobieta co go nosi , musi być HW

To tak samo jak z mini w latach 50- tych

Wówczas , nosiły je głównie prostytutki , jednak z czasem, moda ta weszła na salony

Od tej pory , chyba nikt nie odważy się powiedzieć kobiecie w mini ze jest prostytutka

To samo dotyczy różnicy wieku wśród partnerów

Wiadomo ze my faceci , lubimy młode ciałka kobiet i często z DUŻO młodszymi wiążemy się na stałe

A i te kobiety , lubią wiązać się z DUŻO starszymi partnerami

(Np. Marek Kondrat i Antosia Turnau )

Osobiście znam wiele kobiet , które uważają ze młodszego faceta ( rówieśnika lub niewiele starszego) , to ona tylk jako kochanka by czasami chciała , ale na stałego partnera, woli starszego

Wiec uważam ze niesłusznie lub przynajmniej pochopnie oceniacie podane przykłady

Ale to moje spostrzeżenia , ocena i punkt widzenia ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie podoba mi się taki temat. Sami dążymy do anonimowości, zasłaniamy na zdjęciach twarze i ustawiamy się w kadrze dupami, a wyciągamy cudze życie na wierzch, niczym flaki z barana.

Ale żeby nie było offTop: Diana Frances Mountbatten-Windsor z domu Spencer (jeśli było, to pardon)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie podoba mi się taki temat. Sami dążymy do anonimowości, zasłaniamy na zdjęciach twarze i ustawiamy się w kadrze dupami, a wyciągamy cudze życie na wierzch, niczym flaki z barana.

Ale żeby nie było offTop: Diana Frances Mountbatten-Windsor z domu Spencer (jeśli było, to pardon)

To już bardziej książę Karol, ona dopiero po separacji zaczęła spotykać się z tym, jak mu tam, synem właściciela Harrodsa.

...ale w nas drzemie plotkarski potencjał!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... Z wymienionych tu postaci potrafiłbym wskazać na zdjęciu Perepeczkę i Polańskiego... 

Teraz nie wiem czy to dobrze czy źle? Właściwie to mi zwisa i popieram @@tarantUla

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...