Skocz do zawartości
awaryjny

Cuckold wśród celebrytów

Rekomendowane odpowiedzi

Nikt tu nie dodał nic nowego a mi się wyświetliło w nieprzeczytanych tematach;) Swoją drogą to już kiedyś chciałem założyć taki temat z zapytaniem jak to jest u celebrytów? Bo tak zastanawiałem się jak muszą się kryć i jakie zaufanie muszą mieć do osób z którymi się spotykają by nie wypłynęło to na wierzch? Bo było już gdzieś wspominane i analizowane nie raz kto  by mógł i dlaczego nie raz na forum. 

Kris

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, Ann&Kris pisze:

Bo tak zastanawiałem się jak muszą się kryć i jakie zaufanie muszą mieć do osób z którymi się spotykają by nie wypłynęło to na wierzch?

A kto powiedział, że muszą ? :) 

Myślę, że dla wielu z nich ma zwyczajnie na to wyjebane "bo mogą". Inni z kolei sami o tym chętnie wspomną bo w końcu nic tak nie napędza "sławy" jak mały skandalik i to, że media i nich będą pisać. Nie takie rzeczy już sami ujawniali na swój temat. Oczywiście zależy to jednak od danej osoby i tego na ile ceni sobie ona swoją prywatność jednak bycie celebrytą z reguły zawsze w mniejszym lub większym stopniu wiąże się z odsłonięciem części swojej prywatności.

Inna sprawa, że takie osoby pewnie nie figurują na forach internetowych tudzież portalach randkowych a raczej bawią się we własnym gronie więc potrzeba dyskrecji działa często w obie strony także w ich przypadku

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 29.03.2022 o 14:21, Wichura pisze:

Nieco szerszy artykuł o udanym, długim (szczególnie jak na Hollywood) i otwartym małżeństwie Willa Smitha:

https://www.plotek.pl/plotek/7,154063,28271830,will-smith-i-jada-pinkett-smith-zyja-w-otwartym-malzenstwie.html

Własnie jestem "niszczony" w komentarzach na fb, bo mam beke z ludzi którzy na taką wiadomość zareagowali agresją xd

• Haha 1
  • Kwiatek 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...