Skocz do zawartości
awaryjny

Cuckold wśród celebrytów

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba nie ma jeszcze takiego wątku.

Wstawiajcie tu pary celebryckie, o których wiadomo lub które podejrzewa się, że są w relacji cuckold.

Ja na początek zapodam dwie - jedną z zagranicy, drugą z kraju.

Megan Fox - piękna amerykańska aktorkaw kilku wywiadach wyznała, że ma z mężem układ, w którym może sypiać z kim chce, podczas gdy on ma szlaban. Co więcej, sama nie okazuje mu żadnej czułości: http://www.barstoolsports.com/dont-use/would-you-marry-megan-fox-if-you-couldnt-have-sex-with-her/. Zasłynęła także romansem z Shia LeBoufem w czasie, gdy odstawiła swojego przyszłego męża na tor boczny. Cuckold jednak nie przetrwał - para rozstała się.

Kalina Jędrusik - legendarna seksbomba PRL-u prowadziła podobno bujne życie erotyczne, a jej mąż-pantoflarz musiał je zaakceptować. Podobno wielokrotnie, gdy wracał do domu z pracy i rozjazdów, zastawał ją z innymi facetami, często znanymi postaciami. http://film.wp.pl/kalina-jedrusik-i-stanislaw-dygat-najbardziej-rozwiazla-para-prl-u-6025248416752769g

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skad wiesz, moze miedzy nami jest jakis celebryta ?! ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A Wisłocka? :D chociaż... To chyba nie celebrytka, a i i ten związek to bardziej był trójkąt niż cuckold.

Sama już nie wiem :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wisłocka jak najbardziej, odwrócony cuckold, z komplikacjami uczuciowymi. ;)

A Marek Perepeczko i jego żona Agnieszka Fitkau-Perepeczko? Na bank cuckold, mogłabym się założyć!

No i Tilda Swinton - w najmniejszym stopniu nie kryjąca się z kochankiem. Chociaż nie wczuwałam się za mocno i nie jestem pewna, czy w końcu nie rozstała się z mężem. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam przypuszczenie, że Roman Polański jest - jeśli nie prawdziwym, to przynajmniej skrytym - rogaczem. Każdy, kto widział "Gorzkie gody", "Frantic" czy "Wenus w futrze" wie, o czym mówię. Sam fakt, że obsadza w roli kobiety-modliszki swoją piękna żonę, która mogłaby być jego córką, a jej ofiary są zniewieściałe i czasem grane przez aktorów przypominających starego impotenta (w przypadku "Wenus..." łudząco podobno do Polańskiego Mathieu Amalric), wiele mówi. On po prostu za dobrze to wszystko czuje. Zresztą, spójrzcie sami - naprawdę Emmanuelle nie miałaby nikogo na boku?

post-10425-0-54283500-1491847741_thumb.jpg

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mega ciekawy wątek. A wiecie jak to jest? "Ryba psuje się od głowy" :D. Jeśli celebryci się z tym obnoszą, to rozpowszechniają takie wzorce. Małe dziewczynki się naczytają o swoich idolkach i za kilkanaście lat, ich przyszły mąż skończy przy garach, jak one będą się zabawiać z kochankiem :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mega ciekawy wątek. A wiecie jak to jest? "Ryba psuje się od głowy" :D. Jeśli celebryci się z tym obnoszą, to rozpowszechniają takie wzorce. Małe dziewczynki się naczytają o swoich idolkach i za kilkanaście lat, ich przyszły mąż skończy przy garach, jak one będą się zabawiać z kochankiem :D

Czyli cuckold to zepsucie, a zabawa w UC to głównie efekt manipulacji puszczalskich żon?
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli cuckold to zepsucie, a zabawa w UC to głównie efekt manipulacji puszczalskich żon?

To był żart ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To był żart ;)

Byłam ciekawa czy taka jest Twoja opinia o tym w co tu sie bawimy.

Ale okazuje się, że to tylko moja nadinterpretacja...

Uff ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...