Skocz do zawartości
Sem.

Techniki identyfikacji

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio mi Alle poleca kocią karmę. SERIO!

Na ZKF nie ma żadnych mechanizmów Google AdSense, (nie było, nie ma i nigdy nie będzie) ale na pewno poczta email której używasz skanuje cały (między innymi Twój) ruch, i na tej podstawie poleca Ci kocią karmę. Wystarczy że gdzieś o tym wspomniałaś w mailu. To w zupełności wystarczy. Albo, wyszukiwałaś jej gdzieś. A jeśli nie Ty- to ktoś inny KORZYSTAJĄC Z TWOJEJ MASZYNY. Np Twój facet. Szukał jej, lub o niej pisał w mailach. Albo kupił.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wystarczy że gdzieś o tym wspomniałaś w mailu.

Nie no, z jednym zwierzakiem mailowo rozmawiam. :D

Albo kupił.

Trochę lepiej go karmię. ;)

A może gorzej? :lach:

Ale muszę pomyśleć, przejrzeć maile, bo ciekawość mnie zżera cóż mogłam takiego walnąć w mailu, że takie dziwne te propozycje mi wrzucają.

Z mojego kompa korzystam tylko ja, więc to ja musiałam coś walnąć. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z mojego kompa korzystam tylko ja, więc to ja musiałam coś walnąć.

Tzn, no nie "walnąć". Po prostu jest dyskusja. Ktoś pisze do Ciebie, Ty odpisujesz. Idzie to przez serwery pocztowe, które każde słowo użyte w mailu skanują. I znajdują na przykład "Basiu kupiłam sobie to zajebiste wino znowu co je piłyśmy w tamtym roku wino kier wiśniowe". No i już mają. Wino. Kier. Przyjdzie mail ze sklepu z winami... :) A jako że to tylko mechanizm, może interpretować błędnie. Więc zareagować na frazę "wiśniowe" w zupełnie innym kontekście.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, z kotami chyba już wpadłam na to dlaczego karma.

Ale iście zawiła ta interpretacja.

Nie wiem, czy ją przedstawiać i czy, Twoim zdaniem, to realne.

Bo nic innego do głowy mi nie przychodzi.

Ale trampoliny, wózka i kosiarki chyba dziś nie rozwikłam, jeżeli w ogóle mi się to uda. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przysięgam! O żadnych trampolinach nie gadałam, nie oglądałam, ani nic, nawet nie śniły mi się.

a pisałaś o skakaniu, fikaniu?

te słowa też pasują do trampoliny

a ostre rżnięcie do kosiarki :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, problem kosiarki rozwiązany :lach:

Z trampoliną nadal problem. Z wózkiem spacerowym też.

Ależ mam zgryz. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, czy ją przedstawiać i czy, Twoim zdaniem, to realne. Bo nic innego do głowy mi nie przychodzi.

Ja jestem po prostu CIEKAWY, więc oczywiście, przedstaw.

a pisałaś o skakaniu, fikaniu? te słowa też pasują do trampoliny

To nie człowiek odczytuje tylko boty :) On nie myśli o tym że coś się kojarzy. Chyba że miał takie zadanie, w co wątpię.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, problem kosiarki rozwiązany :lach:

Z trampoliną nadal problem. Z wózkiem spacerowym też.

Ależ mam zgryz. ;)

hmmm... szukaj w przymiotnikach :D

na pewno tam jest odpowiedź :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem po prostu CIEKAWY, więc oczywiście, przedstaw.

Szukałam na Alle bielizny Masquerade.

Ale nie po wejściu w dział bielizny, tylko na ogólnym.

Kryterium wyszukiwania: z dostawą od najniższej.

I co jest na pierwszej pozycji? :D

Kocur syberyjski - odmiana Neva Masquerade.

A jeśli nie to, to przynajmniej mam fantazję ułańską. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kocur syberyjski - odmiana Neva Masquerade. A jeśli nie to, to przynajmniej mam fantazję ułańską.

To może być :) Kocur Syberyjski - Kocur - Kot. Zwierzę. Potrzeba KARMY :) Boty odesłały Ci spam z karmą do kupienia :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...