Skocz do zawartości
Cuckoldplace

podwójny lodzik :)

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawość aż mnie pcha do spróbowania 

Taka ciekawość godna najznamienitszych odkrywców. Też rzadko przyjmuję coś na słowo bez empirycznego sprawdzenia.... jednak w oko sobie nie strzelę bo nie wiem czy trafię i doleci a o pomoc "kolegi" to już zdecydowanie nie będę prosił:D 
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith: Cała Iko - wszyscy piszą, że boli, że piecze, a ona musi spróbować na sobie

Przy najbliższej okazji spróbuję. Na bank spróbuję. Z Kochaneczkiem :)

Najwyżej na niego nawrzeszczę później :lach: 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taka ciekawość godna najznamienitszych odkrywców. Też rzadko przyjmuję coś na słowo bez empirycznego sprawdzenia.... jednak w oko sobie nie strzelę bo nie wiem czy trafię i doleci a o pomoc "kolegi" to już zdecydowanie nie będę prosił 

oj są inne metody, by od hw własną spermą w oko dostać :lach:

a Ty od razu o "kolegach" myślisz  :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oj są inne metody, by od hw własną spermą w oko dostać  

To już wymaga snajperskich umiejętności...nie przejdzie 
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam na twarz. Uwielbiam jej potem usmarowanie, w usta wmasowanie. Uwielbiam jak zastyga. Jak skupia mnie. Jak pachnie. Jak ja pachnę. Uwielbiam posklejane włosy.

Przybij 5! :D

Ciekawość aż mnie pcha do spróbowania :facepalm:

No jak chcesz to próbuj, ale... bardzo nieprzyjemne uczucie! I to przez kilka ładnych godzin.
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To już wymaga snajperskich umiejętności...nie przejdzie 

E tam, wystarczy mieć cela w pluciu :lach:

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przybij 5! :D

No jak chcesz to próbuj, ale... bardzo nieprzyjemne uczucie! I to przez kilka ładnych godzin.

Oj przybijam przybijam i tęsknię  :ksiez:

Poczytałam w necie o tymże. Doposażę się i w rumianek i sztuczne łzy i w płyn do szkieł i inne takie. No żesz.... nawet zapiszę się do okulisty dzień po :lach: a spróbować i tak muszę !!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj przybijam przybijam i tęsknię :ksiez:

Poczytałam w necie o tymże. Doposażę się i w rumianek i sztuczne łzy i w płyn do szkieł i inne takie. No żesz.... nawet zapiszę się do okulisty dzień po :lach: a spróbować i tak muszę !!!

Jeszcze później na testy na rzezaczke, hiv i resztę :P

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i Shisha podsumowała - niewesoło, acz prawdziwie...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...