Skocz do zawartości
Cuckoldplace

podwójny lodzik :)

Rekomendowane odpowiedzi

Na taka opcje to ja bardzo chętnie, dam sie cała :)

Ale moze to i smotne, lecz jeszcze nie zdażyło mi sie by partner mnie wycierał:D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam nie mam obiekcji mogę strzelać wszędzie :DDD A tak na poważnie, to moja znajoma powiedziała mi niegdyś, że nie toleruje jedynie właśnie wytrysku w usta. Spytałem troskliwie to pisklę czemuż to to tej perwersyji jest niechętna, odpowiedziała mi że później faceci mają problem z całowaniem się.... 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również czytałem że sperma w oku nie jest zdrowa, szczypie i nie jest to wskazane.... no, ale gdyby miec okulary?:D

Chodzi mi o sam fakt strzelania na twarz :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt - oko puchnie, szczypie, czerwienieje i boli. Więc nie lubię, kiedy coś mi tam wpada. Ale reszta ciała? Tak! :)

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt - oko puchnie, szczypie, czerwienieje i boli. Więc nie lubię, kiedy coś mi tam wpada. Ale reszta ciała? Tak!

....wychodzi na to, że trzeba bezwzględnie w .......................okularach ;) 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak ogólnie to nie cierpię wycierać potem z rożnych części ciała..

Zimna woda i samo spłynie :) Ale z wycieraniem kobiety nie mam problemu, nawet z własnej inicjatywy, bo jak ma dojść do łazienki nie robiąc za sobą śladów? :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Największa trauma - sperma w oku. Dwa razy tego doświadczyłam, ból i inne atrakcje. Ledwo potem mogłam dowieźć się do domu, bo ciężko się prowadzi widząc na jedno oko. I teraz nie ma kuwa takiej opcji, żeby na twarz! Wszędzie indziej proszę bardzo!
Zaś wybitnie uwielbiam droczyć się z tymi zeschizowanymi, co smaku własnej spermy nie znają/ brzydzą się. Zwłaszcza jeśli paradoksalnie są entuzjastami finału w buzi - chętnie się podzielę. No co? Nie chcesz? ;)

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z wątku wynika, że zrewidować należy pogląd stwierdzenie "wpadłeś mi w oko" :) A tu się okazuje że wszędzie, byle nie w oko właśnie.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm ja uwielbiam konczyc na twarzy. Z mija ostatnia kochanka nazwalismy taki zabieg maseczkowaniem)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Największa trauma - sperma w oku.

I znowu wyjdzie, że jakaś niedoświadczona jestem :facepalm: 

Uwielbiam na twarz. Uwielbiam jej potem usmarowanie, w usta wmasowanie. Uwielbiam jak zastyga. Jak skupia mnie. Jak pachnie. Jak ja pachnę. Uwielbiam posklejane włosy.  

A w oko nigdy nie dostałam.... I w sumie jestem w szoku, że piszecie że jest to ohydne doznanie... Ciekawość aż mnie pcha do spróbowania  :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...