Skocz do zawartości
Cuckoldplace

podwójny lodzik :)

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli już był taki temat to przepraszam za dubel :)

Pytanie do Kobiet:)

Czy miałyście jakieś blokady przed połykiem spermy kochanka?
Np podczas robienia podwójnego lodzika, połykałyście od męża/chłopaka, a nie połykałyście od kochasia?
Czy nie było takich barier?
To samo pytanie odnośnie wytrysku na twarz- dla Was do poniżające?

Dziękuję za dyskusję :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To samo pytanie odnośnie wytrysku na twarz- dla Was do poniżające?

Czy poniżające to bym dyskutowala ;)

ALE czasem niebezpieczne to i owszem. Na sama mysl ze w oko latwo strzelic... mam blokadę do końca życia :P także u mnie ani na twarz ani na wlosy :lach:

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na sama mysl ze w oko latwo strzelic... mam blokadę do końca życia :P także u mnie ani na twarz ani na wlosy :lach:

Rozbawiłaś mnie! Też tak mam! Z tym okiem i włosami, hehe. To jakaś fobia jest :) Mam jeszcze kilka takich miejsc, w które nie wskazane jest strzelać.

Ale w usta... spoko, strzelać można :)

• Lubię 14

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś jak mi znajoma okulistka powiedziała, że się różnego syfu można nabawić przez sperme w oku (bije się w pierś, ze niewiedziałam wczesniej ... w końcu duża jestem :P ) to już w ogole,NIE MA OPCJI :P

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znam jednego takiego którego kręci strzelanie właśnie do oka,a to kurewsko szczypie i  nie lubię ...

Tak po za tym, nie mam oporów jeśli chodzi o twarz , czy  jak mi coś wyląduję we włosach ,pod warunkiem że prysznica/wody mi nie braknie .

Znałam też takiego który traktował oral jako poniżenie kobiety... i z szacunku do mnie nie chciał...

-wyleczyłam go z tej ułomności  :->

a nie połykałyście od kochasia?

No ale "kochaś" mnie rozjebał...  :lach:

.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a nie połykałyście od kochasia?

Gdybym miała kochasia, to bym połknęła :)

NIE MA OPCJI

Pewnie, że nie ma opcji! A rozmazany makijaż? A zaschnięta sperma w rzęsach? A jeszcze pod soczewkę coś się... wleje  :lach:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zero barier... dzika frajda...

dodatkowo zamawiam wmasowanie a włosów nie umyję i taka pójdę na kolację tudzież śniadanie

są dni kiedy lubię tak epatować z lekka ordynarnie :) czynię to z premedytacją.

lubię ten duszący zapach na sobie...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na włosy to nigdy.. Choc uwielbiam połykać :)

Tak ogólnie to nie cierpię wycierać potem z rożnych części ciała..

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też nie wycieram... mnie się wyciera :)

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...