Skocz do zawartości
Bull_dżentelmen

Dzień Dobry! God Dag! Bonjour!

Rekomendowane odpowiedzi

Powiem w ten sposób, widzę że są tu dwie Hotki ,które poznałem przez inny portal x czasu temu,na ZB wiekszość pisze w nieskończoność a te dwie damy okazaly sie bardzo konkretne i są również tutaj...słowo którego użyłem było dla mnie oczywiste,że odnośni sie do osób realnych chcących się spotkać i spotykających.Przynajmniej w moim mniemaniu będąc na takim portalu a nie innym...idąc dalej tak szeroko pojętym tokiem rozumowania, iż większość ocenia innych swoją miarką....to do której grupy Ty się zaliczasz oczywiscie jedynie z tych ktore wymieniłeś?...konkretnie wypisujesz na klawiaturze?...konkretniej szukasz chętnej i mokrej żeby za darmo zaruchać?....czy konkretnie ściemniasz?....Mogłem się ugryźć w język i zagrać pauzą czyli poprostu to przemilczeć ale wtedy bym nie byl sobą Panie Hannibalu a może Anthony Hopkins...swoją drogą moim zdaniem jedna z najlepszych trylogii w której żadna część nie ustępuje poprzedniej:)

Odpowiadając konkretnie to chyba do żadnej z powyższych.

Spytałem przewrotnie ponieważ wbrew powszechnej opinii to nie jest portal randkowy a forum dyskusyjne więc konkretnych dyskutantów tutaj bez liku. Wszyscy konkretni i realni. Przecież klawiatura sama nic nie napisze - ktoś musi w nią klikać. Realnie klikać.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...