Skocz do zawartości
Bull_dżentelmen

Dzień Dobry! God Dag! Bonjour!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!!!

Po kilku latach na ZB trafiłem i tutaj.Forum jak i ludzie tutaj wydają się konkretniejsi,

a z tym coraz ciężej.Mimo iż na codzień mieszkam w Norwegii , pojawiam się w Polsce zazwyczaj weekendowo, świątecznie.Może ukrywają się tutaj parki Hotki rownież z Norwegii:).

Niezmiernie miło mi będzie nawiązać bliższe, dużo bliższe relacje tutaj:)

To tak słowem wstępu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

witaj...

na pewno poznasz ciekawe i konkretne osoby...

... jeśli i Ty taki jesteś :)

powodzenia:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

witaj...

na pewno poznasz ciekawe i konkretne osoby...

... jeśli i Ty taki jesteś :)

powodzenia:)

I tu mnie przekonałaś hehe....Witaj iko

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ludzie tutaj wydają się konkretniejsi, a z tym coraz cięże

Konkretniejsi?? Co to znaczy konkretniejsi?? Jeden konkretnie wypisuje na klawiaturze, drugi konkretnie szuka chętnej i mokrej żeby za darmo zaruchać a jeszcze inny konkretnie ściemnia. Jak widać wszyscy trzej są konkretni. Tylko który konkretniejszy??

Witaj na forum.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Konkretniejsi?? Co to znaczy konkretniejsi?? Jeden konkretnie wypisuje na klawiaturze, drugi konkretnie szuka chętnej i mokrej żeby za darmo zaruchać a jeszcze inny konkretnie ściemnia. Jak widać wszyscy trzej są konkretni. Tylko który konkretniejszy??

Witaj na forum.

Konkretnie to żeś kuna do pieca dołożył.

Prawie się poparzyłem, bo ciepłe mleko z cukrem piłem.

I jak widzisz nowy przybyszu. Jest tu zacnie. A personel lekarski tego szpitala na najwyższym poziomie.

Pozdrawiamy.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj i co prawda ze ZB nie mam doświadczenia to ludzi TU podkasz baaardzo konkretnych.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj na forum.

Powiem w ten sposób, widzę że są tu dwie Hotki ,które poznałem przez inny portal x czasu temu,na ZB wiekszość pisze w nieskończoność a te dwie damy okazaly sie bardzo konkretne i są również tutaj...słowo którego użyłem było dla mnie oczywiste,że odnośni sie do osób realnych chcących się spotkać i spotykających.Przynajmniej w moim mniemaniu będąc na takim portalu a nie innym...idąc dalej tak szeroko pojętym tokiem rozumowania, iż większość ocenia innych swoją miarką....to do której grupy Ty się zaliczasz oczywiscie jedynie z tych ktore wymieniłeś?...konkretnie wypisujesz na klawiaturze?...konkretniej szukasz chętnej i mokrej żeby za darmo zaruchać?....czy konkretnie ściemniasz?....Mogłem się ugryźć w język i zagrać pauzą czyli poprostu to przemilczeć ale wtedy bym nie byl sobą Panie Hannibalu a może Anthony Hopkins...swoją drogą moim zdaniem jedna z najlepszych trylogii w której żadna część nie ustępuje poprzedniej:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...