Skocz do zawartości
Newbie

Kiedyś tak będzie ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Wyobraźmy sobie, że... Znamy się dobrze i znamy smak i zapach naszego ciała. Nie raz już każde z nas dało sobie nawzajem rozkosz i każde zna te tajemne miejsca, które od razu wrzucają piąty bieg ;) Dzisiaj jednak jest inaczej, zgodnie z umową zasłaniam Ci oczy. Następnie każdą z kończyn przywiązuję do krawędzi łóżka -> leżysz na wznak, rozłożona tak jak litera "X". W pokoju jest ciepło, tak, żeby stopy Ci nie marzły. Wtedy trudniej dojść, a dzisiaj plan jest na wiele orgazmów ;) Po chwili, kiedy się rozluźnisz wchodzi nasz gość. Dla niepoznaki, użyłem na nim tych samych perfum co moje, żeby utrudnić Ci zadanie. Siadamy, zaczynami Ciebie pieścić. Usta jednego lądują na jednej piersi, usta drugiego na drugiej piersi. Powoli je całujemy, podgryzamy, liżemy. Nasze cztery ręce krążą po Twoim ciele. Tutaj zaczyna się pierwsze zadanie. Musisz odgadnąć czyje usta są na której piersi. Musisz też odgadnąć czyj język krąży po Twojej cipce. Mój, czy naszego gościa. Za każdą dobrą odpowiedź masz nagrodę, czuły pocałunek, czy inna waniliowa rzecz jaką lubisz. Za każdy błąd siarczysty klaps ;) Tą część zabawy kontynuujemy tak długo, aż twoje ciało zacznie napinać prosząc o tą ostateczną pieszczotę, ten jeden dotyk, to jedno muśnięcie ustami, które doprowadzi Ciebie na szczyt rozkoszy : )

Wtedy przechodzimy do drugiej części zabawy. Uwalniamy Twoje ręce i dajemy Ci szansę na posmakowanie naszych penisów. Znasz reguły zabawy w przypadku błędu ;) Tutaj, dodatkowo właściciel kutaska, który Ci mniej smakuje przechodzi do zabaw Twoją Cipką. Jak ? Tutaj Twoje jęki i ręce nakierują nas na najlepsze ruchy i pozycje ;) Po tym jak doprowadzisz jednego z nas na skraj rozkoszy - zmieniamy się.

W końcu dochodzimy do trzeciego etapu naszej fantazji. Zaczynasz się kochać z jednym z nas. Tutaj też musisz odgadnąć kto Ciebie właśnie bzyka ;)

Ja w Ciebie wierzę. Uważam, że zawsze mnie rozpoznasz, więc przed zabawą robimy zakład. Jak wybierzesz 3x mnie to wygrywam i przez tydzień tylko Ty zmywasz naczynia ;) Jak przegram i chociaż raz się pomylę, muszę przeżyć swoją karę. Wtedy muszę poczekać aż nasz gość skończy, czy w Tobie, czy na Tobie -> To wasz decyzja i wasza zachcianka w tej chwili. I wtedy muszę Ciebie całą wyczyścić językiem.

Od Ciebie zależy, czy zawsze mnie odnajdziesz podczas zabawy czy "przez przypadek" znów się pomylisz ;) Lubię ten element niepewności w naszej zabawie. I Twoje puszczenie oczka kiedy się mylisz ;)

I w tym momencie kończy się ta myśl. Czujesz mój pocałunek na ustach a opaska zasłania Twoje oczy. Zaczyna się … ;)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...