Skocz do zawartości
Pan_Informatyk

Czerwona koronka...

Rekomendowane odpowiedzi

...weszła do pokoju ubrana w seksowny zestaw bielizny. Miała na sobie tego wieczoru koronkowe majteczki w czerwonym kolorze, dość skąpe, które mocno wbijały się w jej biodra oraz między pośladki, do tego miękki, koronkowy staniczek mocno opinający jej jędrne, krągłe piersi. Całości stroju dopełniały szpilki, czarne skórzane szpilki z czerwoną podeszwą na dość wysokim obcasie oraz usta muśnięte czerwoną szminką, rozpuszczone włosy opadające na jej ramiona i dekolt. Siedziałem w fotelu przed telewizorem lecz kiedy usłyszałem stukot jej szpilek odwróciłem głowę w jej stronę i zaniemówiłem z wrażenia, dawno nie widziałem jej w tak seksownym stroju. Zmierzyłem ją wzrokiem dokładnie od góry do dołu nic nie mówiąc..

- Chyba chciałeś mnie zobaczyć w takim wydaniu, prawda? Jak Ci się podobam? – zapytała uśmiechając się przy tym szelmowsko kokietując mnie swoim wzrokiem i ruchem warg.

- Jasne, że tak! Jesteś zajebiście seksowna w takim wydaniu! – odpowiedziałem jej ciągle wpatrując się w jej ciało, podziwiając jej wdzięki, smukłą figurę. Była szczupłą brunetką o niebieskich oczach, wysportowanej sylwetce, bardzo kręcił mnie jej zgrabny, jędrny tyłeczek a ona doskonale o tym wiedziała..

- W takim razie wyłącz to gadające pudło i chodź mnie w końcu zerznąć! – wyrwało się z jej ust głośnym, odważnym głosem i wyraziście oblizała swoje czerwone usta.

Zerwałem się od razu z kanapy słysząc te słowa, również miałem wielką ochotę na zabawę z nią. Podszedłem do niej i od razu przywarłem swoimi ustami do jej czerwonych warg wbijając języczek mocno, głęboko w jej usta. Przyparłem ją do ściany i całowałem mocno, intensywnie, nasze języczki ocierały się o siebie coraz szybciej, wirowały w naszych ustach. Czuła na swoich plecach i pośladkach chłodną ścianę, co dodatkowo wzmacniało jej doznania i potęgowało podniecenie. Z jej ust przeniosłem się na twarde, sterczące już mocno sutki i zacząłem zachłannie, mocno lizać je przez koronkowy materiał. Przywarłem do nich swoimi ustami i mocno objąłem nimi sutka po czym zassałem go do swoich ust… ssałem rytmicznie, coraz szybciej jednocześnie uderzając o niego swoim wilgotnym, śliskim języczkiem. To samo zrobiłem z jej drugą piersią a sam zacząłem pozbywać się ubrań z siebie i po chwili jej suteczki mocno prężyły się pod czerwoną koronką a ja byłem całkiem nagi z mocno nabrzmiałym kutasem, który był na wysokości jej majteczek i ocierał się o nie…

Wziąłem ją na ręce i zaniosłem na kanapę, rzuciłem ją na nią i rozłożyłem szeroko jej nogi. Oparłem je sobie o swoje ramiona i zacząłem całować jej kolana, uda i idąc coraz wyżej doszedłem do jej majteczek. Musnąłem je kilka razy delikatnie ustami po czym zerwałem je z niej mocnym, szybkim ruchem. Leżała na kanapie z szeroko rozłożonymi nogami, gołą cipeczką na której widać było już ślady podniecenia i wilgoci. Kilkukrotnie przesunąłem palcami po jej cipce rozchylając jej wargi, rozsmarowałem soczki po niej i pochyliłem się nad nią.. poczułem ten specyficzny, cholernie podniecający zapach kobiecego podniecenia, przystawiłem do niej usta i przesunąłem języczkiem od wzgórka aż po wejście do jej cipki. Wróciłem w górę z powrotem, mocno, intensywnie napierając językiem na jej cipkę i zlizując z niej wszystkie soczki. Mój kutas prężył się na baczność, bardzo mocno stał twardy jak skała, bardzo pragnąłem już zanurzyć się w tej wilgoci.. zacząłem mocno, zachłannie drażnić językiem jej łechtaczkę, uderzałem w nią koniuszkiem języka a po chwil wziąłem ta twardą kuleczkę w usta i zacząłem ją ssać. Słychać było coraz głośniejszy jej oddech, coraz większe podniecenie malowało się na jej twarzy, mocno przygryzała usta a jej oddech robił się płytszy i bardzo nierówny… była już gotowa na rznięcie o które tak prosiła. Pomiędzy jękami wydusiła z siebie:

- Wsadź mi go kurwa!

Pospiesznie wziąłem kutasa w dłoń i mocno obciągnąłem z niego skórkę. Główka lśniła od wilgoci, była szeroka i twarda. Przystawiłem kutasa do jej mokrej cipki i kilka razy przesunąłem jego główką po niej zbierając jeszcze więcej wilgoci a później wszedłem w nią mocnym, gwałtownym ruchem dopychając go siłą bardzo głęboko. Bardzo głośno jęknęła i wygięła się w łuk.. oparłem jej nogi na swoich barkach ponownie i zacząłem głęboko penetrować jej ciepłą, bardzo mokrą cipkę. Wchodziłem w nią do samego końca a moje pełne jądra rozpłaszczały się na jej cipce i uderzały w nią po czym wysuwałem się z niej powoli i prawie do końca, zostawiając w jej mokrym wnętrzu jedynie główkę kutasa…Dłuższą chwilę tak się z nią drażniłem i powoli ale bardzo dokładnie wypełniałem jej szparkę i penetrowałem ja bardzo głęboko. Na jej twarzy rysowało się wielkie podniecenie, głośno jęczała i coraz głośniej oddychała a jej oddech był bardzo nierówny i rwany… dokładnie czułem jak jej szparka szczelnie obejmuje mojego kutasa, który znikał w niej cały. Czułem coraz większe podniecenie, coraz większą chęć zrobienia z niej uległej, posłusznej suki spełniającej moje rozkazy i fantazje a ona zdawała się w pełni ulegać mi pod naporem mojego ciała i pod wpływem rozpierającego jej cipkę kutasa…

Ktoś chciałby poznać dalszy ciąg... ? :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

co to za pytanie ....

siadaj i pisz 

bystro ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...