Skocz do zawartości
Cuckoldplace

terytorialność, urażona duma czy co...?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja kiedyś zastanawiałem się o co własnie chodzi,

bo: swojego czasu wylądowałem na małej imprezce u dobrych dwóch koleżanek, (one dwie ja sam)

w miarę wypijanego alkoholu coraz bardziej zaczęły sobie dogryzać, aż w końcu się pokłóciły i obraziły na siebie, (nie wiem czy o mnie, bo akurat wyszedłem do toalety) i wtedy jedna z nich opuściła nasze wspólne spotkanie, a druga zaczęła się do mnie zalecać, czułem się zmieszany całą sytuacją, gdyż nie wiedziałem o co chodzi, a tu pewnie chodziło o to by jedna drugiej nie wchodziła w grę,

wygląda na to że musiałem przeczytać dopiero ten post by to sobie uświadomić (jakiś taki niedomyślny jestem)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ponieważ ja byłam w takiej sytuacji, to mogę powiedzieć, że wiem. No jakoś było mi źle z tym, że osobę, którą znam i lubię, mogłabym urazić.

Ku... chyba się starzeję :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ponieważ ja byłam w takiej sytuacji, to mogę powiedzieć, że wiem. No jakoś było mi źle z tym, że osobie, którą znam i lubię, mogłabym urazić.

Ku... chyba się starzeję :lach:

Eeee tam... to zwykła solidarność jajników jest :) żadna tam sprawa związana z wiekiem :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ufffff... ulżyło mi :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bo: swojego czasu wylądowałem na małej imprezce u dobrych dwóch koleżanek, (one dwie ja sam) w miarę wypijanego alkoholu coraz bardziej zaczęły sobie dogryzać,

...a może one liczyły na zabawę w trójkącie, a tu dupa mixer, coraz częściej w toalecie, no to w końcu musiała jedna drugą wygryźć .

to się nazywa zawód miłosny ;) 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako ludzie wszyscy mamy wysoko rozwinięte poczucie własności. Oczywiście są od tego wyjątki, ale o nich nie mówię :) Zdrowy rozsądek przeciwstawiamy tutaj emocjom. Tu zawsze będzie konflikt, nawet przy (nazwijmy to) wysokiej świadomości zk.

Ale czy to nie są także te emocje, których w tym wszystkim poszukujemy? Zaraz obok motyli w brzuchu i erotycznej fascynacji? Czy w ogóle da się te skrajnie przeciwstawne uczucia od siebie oddzielić?

No właśnie :)

• Lubię 6
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam trochę jak Zuza. Jeśli wiem, że kochanek jest w dłuższej, bliskiej relacji z jakąś HW to nie wchodzę między nich. Z drugiej strony sama nigdy bym nie oczekiwała wyłączności ani też bym się na taką nie zdecydowała. Swego rodzaju wyłączność może się sama pojawić, jeśli relacja z jednym kochankiem jest na tyle intensywna, że po prostu nie ma czasu ani ochoty na inne. W tych układach nic nie trwa wiecznie więc po jakimś czasie intensywność maleje a wolny czas zagospodaruje ktoś inny. Zapewne jakieś uczucie zazdrości czy odstawienia na boczny tor wówczas może się pojawić. Mnie to jak dotąd nie spotkało.

To co opisuje L-md o zazdrości kochanka nie o innego kochanka a o męża to dla mnie całkowite przegięcie.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W skrócie:

Pytanie do HW, Kochanków i Bulli.

Jakie uczucia Wami targają, gdy "Wasz" kochanek/kochanka wchodzą w relację z kolejnymi osobami?

Dobrze zrozumiałem?

Brawo, Druhu, bo ja nie zrozumiałam ni hu-hu ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Brawo, Druhu, bo ja nie zrozumiałam ni hu-hu ;)

ehhh, ta ironia:P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem terytorialna, ale nie rozmawiam o tym, nie ustalam i nie wymagam wprost.

Oczekuję tego, bo interesują mnie stałe układy, takiego szukałam i znalazłam.

Powiedzialam natomiast kiedyś coś w stylu, że nie chcę wiedzieć o spotkaniach z innymi, bo lubię czuć, ze jestem jedyna.

Niedawno mi powiedział, że od czasu gdy się znamy innej nie było.

Wcale o to nie pytałam, ale miło było to usłyszeć i nie wnikam czy to prawda.

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...