Skocz do zawartości
Cuckoldplace

terytorialność, urażona duma czy co...?

Rekomendowane odpowiedzi

Jakoś idea wolnej miłości niczym w komunie hipisowskiej do mnie nie przemawia. Z powodu zazdrosci.

no dobrze... ale właśnie mając na uwadze, że jest to relacja z kochankiem a nie małżeństwo, to czy nie próbujesz w żaden sposób oswajać tego uczucia, czy nie próbujesz sobie tłumaczyć, że ono w TEJ relacji jest zbyteczne?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Iko, ale terytorializm to tez jest zazdrość, tylko inaczej nazwana ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, bo wydaje mi sie to bardzo sztuczne.

Jeśli nawiazuję relacje, to nie chce być jedna z wielu, wiedza o tym niszczyłaby mnie wewnetrznie. Nie po to wlączam emocje, by ktoś sie nimi bawił.

A jesli mi na kimś zależy, to nie umiem wylaczyc zazdrości, ona jest u mnie w pakiecie ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Iko, ale terytorializm to tez jest zazdrość, tylko inaczej nazwana

zaraz zaraz... proszę mi tu coś wytłumaczyć :D

co się z Tobą dzieje, gdy czujesz zazdrość? możesz? bo ja dalej rozdzielam te dwa doznania (w moim ich pojmowaniu)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

co się z Tobą dzieje, gdy czujesz zazdrość? możesz? bo ja dalej rozdzielam te dwa doznania (w moim ich pojmowaniu)

no taki jakiś rodzaj... frustracji?  i tez taki wkurw, że się wkurwiam. A NIE POWINNAM :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no taki jakiś rodzaj... frustracji?  i tez taki wkurw, że się wkurwiam. A NIE POWINNAM

dokładam pytania:

- czy boli Cię, że koresponduje z inną?

- czy boli Cię fizycznie, że seksi się z inną?

- czy masz do niego pretensje o to co powyżej i mu to artukuujesz?

- czy masz ochotę na dalszą znajomość z nim?

- czy jest to wyłącznie wkurw na siebie, że się wkurwiasz że się to uczucie pojawia?

i chętnie usłyszę nie tylko Twoje odpowiedzi ale i innych i chętnie usłyszę inne pytania "doprecyzujące" owe emocje

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. nie.

2. nie chodze i nie płacze. nie chce się powiesic. to chwilowy taki kopniak o nazwie 'sziszka, najwyzszy czas zejść na ziemie' :)

3. nie mam pretensji.

4. tak :D

5. tak.

zawsze mam na uwadze to, w jakim miejscu i celu sie poznalismy. z natury zwyczajnie się angazuje BO LUBIE i mi tak jakby chwilowo jest przykro, zwlaszcza jak intensywnosc tej znajomosci przez to spada, bo jak jest ciagle w podobnej częstotliwosci to nie mam zadnych problemów :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no to wg mojego rozumienia jest to "tylko" terytorialność

gdyby mnie bolało że pisze i że się seksi to by była zazdrość o NIEGO, a tak to jest TERYTORIALNOŚĆ moja czy Twoja (bo we własnej głowie spadamy z piedestału jaki sobie same utworzyłyśmy mimo świadomości relacji zk)

i ja w ten oto sposób rozdzielam te dwa stany :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czy nie próbujesz w żaden sposób oswajać tego uczucia, czy nie próbujesz sobie tłumaczyć, że ono w TEJ relacji jest zbyteczne?

Próba godna podziwu, wszak chcemy być lepsi. Jednak z naturą jeszcze nikt nie wygrał i skoro Jenn jest/byłaby zazdrosna to można sobie wszystko racjonalizować aż do bólu a i tak się zazdrosnym będzie. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...